Csináltam egy hülyeséget, levágattam a sim-kártyámat mirora amikor nem is kellett volna?
Sajnos nem értek a telefonokhoz és nem kértem segítséget! Vettem egy telefont és bele akartam tenni a régi normál sim-kártyámat,ami valamiért nem sikerült és úgy gondoltam (én hozzá nem értő), hogy tutira mikro kártya kell bele, levágattam a kártyámat mikrora, majd kiderült, hogy jó lett volna bele a normál! Sajnos adapterrel betéve sem fogadja el a telefon a kártyát. ÁÁÁÁ...nagyon mérges vagyok, hogy szedem le így az adatokat róla + mivel feltöltős ,volt is még az egyenlegemen pénz. :((( A Vodafon 5000Ft-ért cserélné ki. Más megoldás nincs?
Légyszi ne szúrjatok le, tudom hogy hibáztam!
Érdekes, hogy adapterrel együtt sem érzékeli, kéne. Lehet, hogy megsérült maga a chip is a művelet során? Próbáld ki másik telefonban is, hátha.
Egyébként egyenleged természetesen nem magán a SIM-en tárolódik (hanem a HLR-ben a hálózatban), ahogy bankkártya esetén sem...
Köszönöm a válaszokat!
Másik telefon sem érzékeli adapterrel. Az egyenlegemet át tudom kérni a másik számomra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!