Mi a véleményetek az xperia z ultra-ról?
Oké, neked elég a 4.3", de nehogy azt hidd, hogy mindenkinek ugyanazt tetszik, ugyanazok az igényei, mint neked.
És nevetségesek? Szerintem meg a 4"-es telefonok nevetségesek, mert nagyon kicsik. De megértem, ha valaki max 4.3"-es telefont akar venni, mert tudom, hogy valakinek meg az tetszik.
SGS4, Xperia Z meg az 5"-es telefonok meg egyáltalán nem nagyok. a Note 2 már kezd nagy lenni, Xperia Z Ultra meg tényleg hatalmas, de arra is van igény.
Azzal meg egyetértek, hogy tényleg túlzás egy-két mobil hardveresen, minek 4 magos meg ilyenek, de fejlődni is kell, nem lehet évekig ugyanazzal a hardverrel kiadni a telefonokat.
Xperia L meg már hardveresen elég jó, de kijelzője elég gáz, és kamerája is szörnyű (hiába 8 megapixeles, nem számít). Ha ezen a kettőn tudnának segíteni, akkor az is egy nagyon korrekt telefon lenne, így sem rossz, de akkor mondhatni must-buy kategóriás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!