Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek milyen telefont...

Szerintetek milyen telefont éri meg 35eFt kategóriában venni?

Figyelt kérdés
Szeretnénk érintő kijelzős telót venni, és szigorúan tartozkodunk ehhez az összeghez. A lényeg, hogy korrekt készülék legyen, ne legyen megbízhatatlan, és az aksi ideje jó legyen. Eleinte Youngra gondoltunk, mivel inkább női telefon, de láttam sokan fikázták, ezért ötleteket várok :)
2013. júl. 18. 19:23
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
:):) Látod tipikus okoskodás továbbra is :) Google ide-oda. Nem fogja megmondani neked, hogy melyik a jobb még a tesztek ellenére se, sokkal többet ér a "saját" azaz egyének véleménye, mint a te S3-adról alkotott szupervéleményed :) Továbbra se írtál semmit azon kívül h dobjak hozzá pár ezret. Igen továbbra is okoskodó vagy, A többiek nem csak azt irták nézz körül itt ott, hanem típust mondtak érted? Típust, tőled még ez sem tellett a 130eFt telód mellett, képzelem mire használod :):)
2013. júl. 18. 21:02
 22/30 A kérdező kommentje:

Votrtrex:

Jogos a válaszod ugyanakkor én csak példa típust kértem, arra bvártam kb h 5-en felsorolnak 10 fajtát abból kb 3-4 egyre utalnak, statsztikából probáltam meg volna továbblépni :) de te csak mosolyofsz, az ész osztó meg csak utal valamire ami nem konkrét. A többi válaszoló pl emgadta, hogy ez messze jobb mint az, ez nekem bőven elég lett volna :) A vicc az, hogy ti mindjátok, hogy ezért nem írtok mert én szabom meg, de mégis olvassátok :):) de pl megtudtam végre a Y300 nem rossz választás, csak picit több már, ami sajnos kétséges, de még várok.

2013. júl. 18. 21:05
 23/30 anonim ***** válasza:

Nem említettem teszteket. Oké, mondok akkor konkrétakat is. Íme:

[link]

[link]

[link]

[link]

Tessék.

2013. júl. 18. 21:11
 24/30 anonim ***** válasza:
Az meg betalált, hogy csak szabod az érveket, és várod, hogy mi meg mondjuk neked sorra...
2013. júl. 18. 21:15
 25/30 A kérdező kommentje:
Nem érted még mindig :( Nem baj, de már jobb úton haladtál, de még te sose használtad ezeket a telókat, avagy ha mégis, kezdhetted volna a véleményeddel.
2013. júl. 18. 21:15
 26/30 anonim ***** válasza:
Nem, valóban nem teszteltem, és ha arra vársz, hogy olyat mutassak, amilyet teszteltem is, nem tudok. Én értem, hogy neked ilyen válasz kéne, amolyan "pro és kontra" érvelés, de az üzletbe ezeket a készülékeket, ha van, ki lehet próbálni.
2013. júl. 18. 21:19
 27/30 anonim ***** válasza:

A vitát lezárhatjuk ugye?

Nem szép búcsú... nem kellett volna belemennem, én így fel leszek függesztve... :(

2013. júl. 18. 21:20
 28/30 anonim ***** válasza:
De a linkeket nézd meg, olvasd el, hátha találsz használhatót.
2013. júl. 18. 21:24
 29/30 anonim ***** válasza:
Ha az y300-at a T webshopbol rendeled akkor az 34ezer valamennyi.. Nem 37ezer. :)
2013. júl. 19. 10:18
 30/30 anonim ***** válasza:

Amugy en a helyedben hasznaltan vennek egy S advance-t.

Vagy ha jokor fogod ki neha hasznaltan 35-ert lehet venni S2-ot is.

2013. júl. 19. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!