Szerintetek milyen telefont éri meg 35eFt kategóriában venni?
Ennyiért nem igazán van jó, van van Vodafone Smart 3 30ezer körül és Huawei Ascend Y300 az 37ezer dominósan
A tipikus női telefonoknak nagyon rossz az ár-érték aránya és végtelenül gyengék is pl Ace, Young,Gio, Y, Mini Pocket, Pocket Neo, Lg OPtimus L3, L5 és még sok más
A young az nem ér sokat!!
Inkább vegyél használtan Xperia Go-t az már telefon! :)
"Most akkor ki is a hülye?:)"
Szerintem az (a kérdező :D) aki üzemidőre nézi, mennyire jó egy telefon. Most komolyan, neked csak ez számít? Oké, akkor vegyél egy betontelefont, azt nyomhatod 2 hétig anélkül, hogy merülne. Egy telefonba nem az a lényeg, meddig bírja. Nekem SGS3-mam van (igen, veheted hencegésnek), és leszarom, hogyha 1-2 nap alatt lemegy, de nekem fontos volt egy olyan mobil, amin bármikor elérsz bármit, és hogy ne olyan legyen, amiért azt kapnám: "ennél jobbra nem tellett?". A telefongyártók is erre mennek, hogy a mobilok segítsenek téged, mert a mobil érted van, és ez nem abban nyilvánul meg, hogy nem merül xy ideig... (egyébként megsúgom, az érintőképes telefonok üzemideje kisebb, mint a nyomógombosoké). Vegyél egy szart, amit a T-Mobile a saját márkájára gyárt, aztán szevasz. (Ha arra futja, de még az sem biztos ennyiből :D). Nem értem, hogy miért ennyiből akarsz csak egy jó érintős telefont összedobni, inkább spórolnál még hozzá, oszt vennél egy normált...
"eszed nincs, de osztod az észt."
Miért is? Azért vagyok hülye, mert megmondtam mit gondolok? Én nem osztom az észt. Én így gondolom. Vagy elfogadod, vagy nem. A nézeteim miatt ne hülyézz már le, én kétszer leírtam, milyen telefont vegyél. Csak el kéne olvasni az egész választ. Vagy olvasni nem tudsz?
Kaptál ajánlatot, még egyszer leírom tőlem is :)
Hátha nem jut el az agyadig (ha van olyanod :D)
Na vegyél telót, oszt hagyjál engem, én lezártam a dolgot.
És értem mit mondasz, nyugi, más is írt neked. Amúgy Google a barátod.
Szióka :)
Csak, hogy szépen köszönjünk el egymástól :)
Én tudtam hogy hülye, ezért is írtam csak egy mosolyt :) Csak sorolja az elvárásait, megszabja nekünk milyet ajánljunk, sőt várja az ötleteket, nem kéri vagy szeretné.
Azt hiszi ez így működik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!