Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek milyen telefont...

Szerintetek milyen telefont éri meg 35eFt kategóriában venni?

Figyelt kérdés
Szeretnénk érintő kijelzős telót venni, és szigorúan tartozkodunk ehhez az összeghez. A lényeg, hogy korrekt készülék legyen, ne legyen megbízhatatlan, és az aksi ideje jó legyen. Eleinte Youngra gondoltunk, mivel inkább női telefon, de láttam sokan fikázták, ezért ötleteket várok :)
2013. júl. 18. 19:23
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Ennyiért nem igazán van jó, van van Vodafone Smart 3 30ezer körül és Huawei Ascend Y300 az 37ezer dominósan

A tipikus női telefonoknak nagyon rossz az ár-érték aránya és végtelenül gyengék is pl Ace, Young,Gio, Y, Mini Pocket, Pocket Neo, Lg OPtimus L3, L5 és még sok más

2013. júl. 18. 20:17
 12/30 anonim válasza:

A young az nem ér sokat!!

Inkább vegyél használtan Xperia Go-t az már telefon! :)

2013. júl. 18. 20:30
 13/30 anonim ***** válasza:

"Most akkor ki is a hülye?:)"

Szerintem az (a kérdező :D) aki üzemidőre nézi, mennyire jó egy telefon. Most komolyan, neked csak ez számít? Oké, akkor vegyél egy betontelefont, azt nyomhatod 2 hétig anélkül, hogy merülne. Egy telefonba nem az a lényeg, meddig bírja. Nekem SGS3-mam van (igen, veheted hencegésnek), és leszarom, hogyha 1-2 nap alatt lemegy, de nekem fontos volt egy olyan mobil, amin bármikor elérsz bármit, és hogy ne olyan legyen, amiért azt kapnám: "ennél jobbra nem tellett?". A telefongyártók is erre mennek, hogy a mobilok segítsenek téged, mert a mobil érted van, és ez nem abban nyilvánul meg, hogy nem merül xy ideig... (egyébként megsúgom, az érintőképes telefonok üzemideje kisebb, mint a nyomógombosoké). Vegyél egy szart, amit a T-Mobile a saját márkájára gyárt, aztán szevasz. (Ha arra futja, de még az sem biztos ennyiből :D). Nem értem, hogy miért ennyiből akarsz csak egy jó érintős telefont összedobni, inkább spórolnál még hozzá, oszt vennél egy normált...

2013. júl. 18. 20:35
 14/30 anonim ***** válasza:
Ha még kicsit hozzádobnál, kapnál jót...
2013. júl. 18. 20:36
 15/30 A kérdező kommentje:
Látod, mondhatsz bármit, továbbra is te vagy a hülye barátom :) Én feltettem egy kérdést, te még csak nem hogy nem válaszoltál, hanem elkezted osztani az észt :) Ellenben elötted válaszoloknak ők adtak korrekt választ, hiába a 130 180 ezerFT érő telefonod, ettől még látszik hogy csak bitorló vagy, semmi több, eszed nincs, de osztod az észt. Mellesleg smemire nem tudod kihasználni a csaknem négy magos kis telodat, merisd csak le 1 nap alatt, nézz csak filémet rajta :) azt hiszed ez péánzről szól? Nem, hidd el bőven van rá keretem, de mivel a hölgyemény kikötötte, h csak ennyiért hajlandó és csak ezt fogadja el, ez van, ezek közül kell választanom. Sajnos feleslegesen írtál több sort, mondjuk most énis :) De kérdés, kinek jobb az aki csak blablabázik, vagy az aki elismeri a hibáját.
2013. júl. 18. 20:42
 16/30 anonim ***** válasza:
Ott írtam, vegyél egy kib***tt T-Mobile telefont és legyél boldog.
2013. júl. 18. 20:45
 17/30 anonim ***** válasza:

"eszed nincs, de osztod az észt."

Miért is? Azért vagyok hülye, mert megmondtam mit gondolok? Én nem osztom az észt. Én így gondolom. Vagy elfogadod, vagy nem. A nézeteim miatt ne hülyézz már le, én kétszer leírtam, milyen telefont vegyél. Csak el kéne olvasni az egész választ. Vagy olvasni nem tudsz?

2013. júl. 18. 20:48
 18/30 anonim ***** válasza:

Kaptál ajánlatot, még egyszer leírom tőlem is :)

Hátha nem jut el az agyadig (ha van olyanod :D)

Na vegyél telót, oszt hagyjál engem, én lezártam a dolgot.

És értem mit mondasz, nyugi, más is írt neked. Amúgy Google a barátod.

2013. júl. 18. 20:53
 19/30 anonim ***** válasza:

Szióka :)

Csak, hogy szépen köszönjünk el egymástól :)

2013. júl. 18. 20:53
 20/30 Vortrex ***** válasza:

Én tudtam hogy hülye, ezért is írtam csak egy mosolyt :) Csak sorolja az elvárásait, megszabja nekünk milyet ajánljunk, sőt várja az ötleteket, nem kéri vagy szeretné.

Azt hiszi ez így működik :)

2013. júl. 18. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!