Androidos ébresztőóra miért nem ébreszt?
Esetleg másnak is akad problémája az ébresztéssel a telefonján, leírom okulásul milyen megoldást találtam.
Az ICS egyik már ismert hibája, hogy a widgetek erőforrássaival néha hibásan bánik. Ez a gond nem csak a Tiponál jön elő, hanem más készülékeknél is (én HTC-s fórumban olvastam róla először). Vagyis az ébresztőóra gond is csak widget használatakor lép fel. Ez adja a megoldást is: ki kell tenni desk clock módba az ébresztőt, így már folyamatosan aktív marad és ébreszt is rendesen.
Kedves első válaszoló! Nem mindenkinek van 150-200-250 ezer Ft telefonra, nem mindenki olyan jól kereső, mint te! Bocsánat! Mi már annak is örülünk, ha egy középkategóriás okostelefonra jut. A Sony igenis jó márka. Ha LG-t, Alcatelt, Motorolát, Huaweit mondtam volna, akkor megérteném, de nem tudom mi a gondod a Sonyval?! Sony, Samsung a legjobbak középkategóriás és belépő szintű telefonokba. Ha olyan gazdag lennék mint te, akkor se adnék 200 ezret egy telefonért!
2. válaszoló: Köszi a tippet, majd megpróbálom, ha nem válik be ez az alternatív ébresztőóra (Caynax) :)
Nem kell sok pénzért telefont venni. Írtam is, hogy vehetél volna 35k körül egy iphone 3gs -t. Azzal semmiylen ogndod nem lenne. És igen is, a sony egy rossz márka. Nekem is sola -m van. Samsungot pedig csak 100k fölött szabad venni. Magyarul csak galaxy s3 fölött és note 2 -t. Az LG, Alcatel, Huaweii és a Motorola is egy jó márka. Ebből a motorolát és az lg -t emelném ki, ami sajnos nem túlságosan elterjedt magyarországon, de jóval jobb a támogatás mint a 2 "s" betűsnek. És nem vagyok gazdag, nem keresek sokat, mint írtam is, egy "középkategóriás" sony -m van. A faternak is go -ja van, az is szörnyű. De az U sem jobb. A P talán a kivétel, de azon is csak egy 2 éves rendszer fut. Az újabbakba pedig kegyetlen fos kijelzőt raktak.
#5 Igen utálom az androidot. Ez köszönhető a (volt) xperia minimnek, és a sola -m nak. Ha nexusom lenne, lehet mást írnék most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!