Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG Ku990. Segitenétek?

LG Ku990. Segitenétek?

Figyelt kérdés
Az a problémám,h a telefonom szinte használhatatlan lett.olyat cisnál h bekapcsolom s amikor beütöm a pinkódot nem érzékeli azt h az érintöképernyön irok.nem reagál semmire csak a ki-be kapcsolásra.szoftver frissités kellene?? nem tudom h hova forduljak,h mit kellene csinálnom....vagy ezt én magam is megtudom oldani?eddig erre nem volt példa.arra már volt h kikapcsolt s visszakapcsolás után minden rendben bent.az utóbbi idöben sok dolgon "keresztül ment" hisz holland-magyar kártya 30-as 70-es kártya csere gyakran történt.lehet h a rendszer sérült? segitsetek!!!!!
2009. okt. 20. 17:16
 1/1 anonim válasza:
Igazán okosat nem tudok neked mondani, szerintem vidd el szervizbe.Az enyimnek az az új "hobbija", hogy kikapcsol magától és csak úgy tudom visszakapcsolni, ha kiveszem az akksit és visszateszem.
2009. okt. 20. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!