Hogyan lehet androidos telefonnal full hd-ban nézni a videókat a youtube-on?
De én mobilon is szeretném. Telefon bírja, kijelzője HD, képet ki tudom tenni full hd tv-re. Szóval telefonnal kéne megoldani.
Ha egy szaki fixre azt mondja, hogy nem lehet, akkor nem töröm magam tovább, de egy valszeg ehhez kevés.
Dolphinban be tudom állítani a hd és full hd felbontást a youtube-on, de azzal meg a teljes képernyő nem OK.
Egy iMediashare HD nevű fizetős (1152 Ft) app lett a megoldás. Kábel nélkül streameli a HD youtube videokat a telóról a tv-re. Persze dlna képes tv kell hozzá, de az enyém ilyen, bár nem igazi smart tv, mert netezni nem lehet rajta. Mondjuk, ha lehetne, akkor nem kellene szórakoznom azzal, hogy telóról rakom ki a youtube-ot.
Egyébként igen kényelmes, a telón kiválasztom a youtube videot és már mehet is. Vezérelhetem a hangerőt is vele, meg bele is pörgethetek. Nem csak youtube-bal működik, de én általában azt használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!