Hamarosan szeretnék új telefont venni 30. 000 Ft körül a Vodafone Smart III-mon és ZTE Blade 3 telefonon gondolkoztam valaki mondana véleményt, tapasztalatot ezekről a telefonokról és, hogy melyik a jobb?
ZTE Blade 3 természetesen.
Pozitív: Nagy kijelző, jó android, 5 mp-s kamera...
Negatív: Nincs vakuja
Nekem is ilyenem van és nagyon jó telefon.
Üdv. A zte- ről nem sok jót hallani hardveresen főlleg a blade sorozatról. Olvasd el mind két teló tesztjét a Mobilaréna . hu oldalon. azok a tesztek nagyon rendben vannak és teljesen pártatlanul írnak a telefonokról. Nekem egy smart 3 a som van szerintem tökéletes ebben az árszegmensben. De ne halgass senkire mert akinek zte- kütyüje van arra esküszik akinek más az meg arra. OLVASD EL A TESZTEKET de én ahogy megnéztem a blade 3 Antutu Bencmarkon 2831 pontot kapott ami lássuk be elég gyalázatos a voda smart3 pedig 4798 at
Ez alapján dönts!!!!
SZERINTEM
"vha valaki használtan vesz akkor nem víruskeresést kell csinálni, hanem egy komplett visszaállítást vagy hard reset"
Mert azok eltüntetik a vírust?
csak kb. minden alkalmazást, beállítást stb... gyakorlatilag ez egy újratelepítés.
a rendszerbe nem nagyon kerül semmi be, max ha rootolva van.
Én nem tudom miért fikázzák sokan a Smart 3-at nekem is olyan van és nagyon jó. Semmi problémám nincs vele.
Szerintem megéri az áráért. Vegyél egy ilyet. Mondom nekem még eddig minden játék elfutott rajta és smmi probléma nem volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!