Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?...

Milyen telefont vegyek? 200-300 ezret is adnék érte. Azt hallottam hogy Galaxy S4, Xperia Z, Iphone 5s, HTC One. Ezek a legjobbak. Valaki segítene hogy melyiket érdemes megvenni, melyik a legjobb?

Figyelt kérdés
2013. júl. 17. 16:41
1 2
 11/18 anonim válasza:
Én a helyedben megvárnám az 5s-t,erős hardvert ígértek bele,és szerintem az IOS egy stabil,gördülékeny op-rendszer
2013. júl. 18. 01:26
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
igazából a saládban nekünk az iphone-on kívűl az összes megvan... nekem a samsung jutott, és szerintem nem olyan jó, amilyennek leírják... a sony egy csodaszép teló, de az se az igazi... ott van a HTC. az egy elég jó telefon, egy a baj vele:4 mp-es hátoldali kamera...:/ kicsit nevetséges, de jó képeket készít... talán még a Blackberry Z10-en gondolkodhatnál vagy a q10-en... olvass utánok a mobilarena.hu-n! sokat fog segíteni remélem
2013. júl. 18. 11:54
 13/18 anonim ***** válasza:
61%
Most nem mindegy, hogy hány megapixeles? A lényeg az, hogy milyen a kép. Egyébként meg gigapixeles technológiás cucc miatt kicsi a szám.
2013. júl. 18. 11:58
 14/18 anonim ***** válasza:

Sony:vízálló, kíválló kamera, gyönyörű külső, nagy kijelző, FullHD felbontás!!!, nagy belső memória

amúgy a Nokia Lumia 925 vagy Sony Xperia ZL vagy az S4 további fajtái?!

2013. júl. 18. 15:21
 15/18 anonim ***** válasza:
6os válaszoló ha egésznap telepítesz, virusokat szívsz be az S4-el ( vagy alapból nemtudod kezelni az androidot és nem zársz be semmit) akk elhiszem hogy laggol, nekem is S4-em van meg a nővéremnek is és eggyikünk sem észlelt még laggolást/akadást sztem remek készülék nincs vele semmi bajom, az iOS nem való ide magyarországra egy csomó alkalmazást ki se tudsz használni, ja meg az iphone egy luxus készülék pénz kell neki...
2013. júl. 18. 20:13
 16/18 anonim ***** válasza:

15 - mutass mar egy screenshotot a szabad memoriad allapotarol legyszives ..

Es mi az,hog nem tudod kezelni ? Meg kell tanulni kezelni ? Volt note2-m, ott minden ment normalisan,azt tudtam kezelni,az s4-et nem ?

2013. júl. 18. 20:16
 17/18 Sky777 válasza:

Szerintem erdemes megvarnod az uj iPhone-t lesznek benne finom kis featur-ok ujlenyomat olvasast es hasonlokat beszleik semmi sem kizart.

En azt javaslom ha megbizhato es szeretheto valamint konnyen kezelheto keszulekra vagy akkor iphone a legjobb valasztas szamodra en is iPhone tulaj vagyok mar tobb ev ota, nem bantam meg a kovetkezo is az lesz egyelore 4S tulaj vagyok :)

2013. júl. 19. 16:25
 18/18 anonim válasza:
Szerintem várj pár hetet , s jön az LG zászlóshajója , a G2. Én megvárnám , mert a G-vel megmutatták , megint kell számolni velük!
2013. júl. 19. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!