Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez iphone 4s clone vagy nem az?

Ez iphone 4s clone vagy nem az?

Figyelt kérdés

[link]

Megérné nokia lumia 610-re cserélni?

2013. júl. 17. 10:42
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem és aztmondta hogy oldalt kell beletnni a microsimt és a hátlapot se lehet levenni és appstore meg nemtom mi van rajta.ami azt bizonyitja hogy nem clone.

Irta többször hogy nyugodjak meg nem clone.és hogy unnya az iphonet a lumiákat meg szereti

2013. júl. 17. 23:46
 12/24 anonim ***** válasza:

Jó hát a te dolgod, én nem szólok bele, de majd ha írod ki a, hogy átba@tak és nem tudod mit csinálj akkor kb csak ezt fogom küldeni:

[link]

2013. júl. 18. 00:35
 13/24 SzilKa ***** válasza:

A kedvedért csináltam egy képernyőmentést, hogy igazából hogy kéne kinéznie a képernyőnek, amikor beadod a kódot... Csak hogy össze tudd hasonlítani a hirdetésben szereplő kamuval.

[link]

IGAZI iPhone --- Klón iphone

Adja meg a jelkódot --- Jelszó beadása (ráadásul tök pici a felirat)

Vészhívás --- Segélykérő hív ás (sortörés rulez!)

Mégsem --- Töröl

Ha ez sem győz meg, akkor sok sikert a leendő klónodhoz :)

2013. júl. 18. 01:00
 14/24 anonim ***** válasza:

#7, 10 , 12 vagyok

Én is akartam csinálni screenshot-ot, hogy elhigyje de nekem angolra van állítva a telóm, és most csak ezért semmi kedven se volt átállítani de végülis még így is látszik, hogy teljesen más a betűtípus szóval tessék:

[link]

2013. júl. 18. 10:47
 15/24 anonim ***** válasza:
Ha unja az iPhone-t, miért nem egy Lumia 920-ra cseréli el? Miért egy alsókategóriás 610-esre?
2013. júl. 18. 11:24
 16/24 A kérdező kommentje:
Ha nem cserélem el akkor mire cseréljem el?? :/ nemtudtok valamit mondani amivel jól járok?
2013. júl. 18. 12:23
 17/24 anonim ***** válasza:

#7, 10, 12, 14 vagyok

Én a helyedben elmennék egy GSM-be (pl Deaák GSM, nagyon rendes a csávó ott) és beszámítják a telefonod, ha olyan telefont nézel ki akkor akár 1:1-be csere is lehet. Mondjuk most láttam, hogy rakot fel egy gyárilag független fehér 4S-t 90k-ért, mondjuk beszámítja a telód, tegyük fel 40-ért akkor is olcsón vettél egy újszerű 4S-t. Én legalábbis ezt csinálnám.

2013. júl. 18. 13:33
 18/24 anonim ***** válasza:
40.000ért hol számítanának be használt Lumia 610-et?
2013. júl. 18. 13:50
 19/24 A kérdező kommentje:
az aprod.hu-tól megkérdeztem és azt írták hogy ha az ígért eredeti helyett clone-t küld akkor beszéljek vele és ha nem akarja vissza adni akkor a hatósághoz forduljak.vagyis beperelhetem és feljelenthetem.de a beszélgetést ki kell nyomtartni.
2013. júl. 18. 15:33
 20/24 anonim ***** válasza:

#18-nak

Igazad van sehol, nagyon félreolvastam, hogy melyik Lumia-ról van szó :D

2013. júl. 18. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!