Sim kártya csere T-Mobile?
Előfizetésem van T-nél, sima sim kártyás készüléket vettem. Viszont most DOminóban vettem egy S3-at amibe csak micro sim megy, de az eladó nem mondott semmit erről.
Megcsinálják azt, hogy a sima kártyámat ingyen lecserélik microra hogy tudjam használni az új telefont? Vagy már elrontottam mert csak arra jár ami új előfizetés?
én most voltam ugyanezzel a problémával a t-mobilenál. nekem azt mondták (szerintem ennél a barom cégnél minden t-mobile üzletben mást mondanak az eladók igy zárójelbennn) hogy akkor cserélik ki ingyen,ha beviszem a SZÁMLÁT arról a telefonról,amihez az elöfizetést és a számot is vettem (??). na ez alapból kizárt. azt mondták másként nem cserélik ki ingyen.és amúgy valami 4000ft.
de ha msot vettél telefont, ott, és beviszed a számláját és a számod ott akarod használni, akkor igy ki fogják cserélni szerintem..bár ezeknél..kitudja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!