Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Apple Iphone 5 vagy Blackberry...

Apple Iphone 5 vagy Blackberry q10?

Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 16:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Azt hiszem az iphone mellett döntöttem de lehet hogy kivárom az 5s-t akkor már. Köszönöm mindenkinek!
2013. júl. 19. 08:10
 12/14 A kérdező kommentje:

Igazából még nem tudom melyiket szeretném XD

Segítsetek légyszi hátha ezek alapján meg tudjátok mondani melyik is kell nekem.

A Q10-ben tetszik a QWERTY billentyűzet valamint a blackberry hub és maga a telefon egyszerűsége és mégis hasznossága.És természetesen végül de nem utolsó sorban egy nagyon nagy plusz az akkumulátor üzemidejéért.

Az iphonenak viszont ott van a nagyobb képernyő ha videót/filmet szeretnék nézni, ottvan siri és egyedibbé tehető a tokokkal valamint hát mégiscsak be kell ismerni hogy brandteló.

Nem tudom az iphonet valahogy testreszabhatóbbnak tartom viszont egy galaxy s2 után lehet hogy inkább az egyszerűségre vágynék de az iphone is nagyon csábít.

Na most már tényleg belekavarodtam :S

2013. júl. 19. 18:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Számomra egyértelműen iPhone, sokkal több app van rá , amivel hasznosabb lehet , szórakoztatóbb , több mindenre használható a BB is márka tehát ott se kapsz sz*rt , mind a kettő jó teló , de más embereknek készült , bár szerintem mindenki boldogabb lenne iPhone-al v Androidos telefonnal. A BB , mint ahogy a Nokia is lemaradt szerintem , megmaradt nekik az a közönség aki imádta őket , de ennyi
2013. júl. 20. 23:31
 14/14 A kérdező kommentje:

Androidot gyűlölöm szóval az kizárva.

Most tesóm rendelt egy blackberry z10-t és majd megnézem mégis kézben milyen ez az op.

Iphonet meg úgyis ki lehet próbálni szinte minden szolgáltató boltjában.

Köszi!

2013. júl. 21. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!