Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android 4.1 (Jelly Bean)...

Android 4.1 (Jelly Bean) elérhető lesz Sony Xperia Tipo-ra?

Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 01:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. júl. 16. 08:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Max mint főzött ROM.
2013. júl. 16. 09:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem jobb a Tipo ICS Rommal, mert a JB eléggé memóriazabáló az ICS-hez képest, szerintem inkább örülj, hogy ICS megy rajta ;) Én is azt hittem a JB jobb, de miután vettem egy Xperia J-t, hatalmasat csalódtam...

Kb azonos (még picit gyorsabb) hardverre ráerőszakolták a JB-t, az eredmény borzalmas lett... Akad, laggol, memória meg alig marad...

2013. aug. 4. 16:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez a Sony... Nézd meg mit műveltek az S frissítésével. Mikor feltettem, az eszem megállt. Ment is vissza a CM...

2013. aug. 4. 21:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem csak a Sony ilyen... A Samsung is ezt csinálja, meg úgy az összes nagyobb cég...

Frissítés, aztán sz*rabb lesz minden, csak ha meg nem frissít az ember, akkor idegesítő, amikor rinyál, hogy frissítsem be, nem száll le rólam...

Most amúgy J-m van, de ez is egy nagy csalódás...

Nagyon mellélőttek a mérnökök itt is

2013. aug. 4. 21:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Van kivétel: Nexus (azaz a szoftveres rész maga a Google), és többnyire a Motorola. De ennyi.
2013. aug. 4. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!