Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Galaxy Minibe Mounts2SD-hez...

Galaxy Minibe Mounts2SD-hez SanDisk Ultra microsdhc megéri?

Figyelt kérdés
Nem annyira az árkülönbséget kell megérnie, inkább az a kérdés, kezeli-e elég gyorsan a teló, meg hogy tényleg számít-e a Mounts2SD használatakor, hogy kemény rekorder a 2 mega a random eléréskori sebességével (2k readahead mellett asszem)? Jóval olcsóbban fele random i/o teljesítményű kártya lehet érzésre ugyanolyan jó?

2013. júl. 15. 17:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Inkább a link2sd
2013. júl. 15. 18:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Azzal gatya volt a telefon, ha sok frissítés volt egyszerre, meg fél gigásnál nagyobb sdext-nek nem volt értelme, mert úgyis megtelt a valódi /data. Szeretem a reverse mount. :) Gyors kártyával egyébként mennyire győzi a pakolást?
2013. júl. 16. 10:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Mármint a link2sd milyen sd-vel hogy bírja, ha hirtelen négy-öt frissítés települ, és pakolnia kell mint güzü?
2013. júl. 16. 19:25
 4/7 anonim ***** válasza:
jól bírja, de ezen a telefonon a hardver a szűk keresztmetszet,
2013. júl. 16. 20:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Azt olvastam, hogy a random írás/olvasás sebessége a döntő, ami kártyaadat, egy-két mega per másodperc szokott lenni a rekord, és ilyen class 4 Kingstonoknál két-három nagyságrenddel kevesebb, talán ez a baj nálam. Aki használt már Minit sd-ext-re kipakolt appokkal (Egy Link2SD teszt még szigorúbb is, mint a Mounts2SD, amivel használni szeretném), tudna-e mondani közelebbit, hogy mikor gáz maga a Mini, és kb milyen sd-kártya a max, amit érdemel szegény?
2013. júl. 16. 21:20
 6/7 anonim ***** válasza:
ennèl az armv6 proci teljesítménye a gáz...
2013. júl. 16. 22:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem említeni, hogy nem játszom, nem konvertálok, nem filmezek rajta... Megvannak a jól futó appjaim, ami gány volt és 100-ra terhelt ismeretlen okokból, az repült. Nem újdonság, hogy gyengét vettem, nem is adnék többet telefonért, az érdekel, hogy milyen sd-t vegyek, és mi fölösleges? Tényleg boldogul random eléréskor a telefon a kártya tempóján, egyáltalán ismert a max. sebessége a kártyakezelésének?
2013. júl. 17. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!