Az igaz, hogy a SE-ket direkt úgy csinálják, hogy 1-2 év alatt szétmenjenek? Mert nekem ilyen tapasztalatom van és ezt hallom másoktól is semmi jót. Most Nokiát szeretnék, az állítólag tartósabb. Ez igaz?
Mindkettő. Én mindkettőt nagyon szeretem : két kedvenc :)
2009. okt. 19. 19:20
2/18 anonim válasza:
sony. zenefon, jobban szól, mint a nokia, és több a lehetőség
2009. okt. 19. 19:27
3/18 anonim válasza:
Nekem mindig Nokiám volt, és azt is szeretnék majd mindig, mert szerintem nagyon jók. Írtad, hogy azt hallottad, hogy úgy csinálják a SE-okat, hogy hamar tönkremenjenek. Én úgy hallottam, hogy most már szinte mindegyiket úgy csinálják, hogy hamarabb vegyél egy új terméket.
4/18 anonim válasza:
Nem megy szét 1-2 év alatt, én már a 3. Sony Ericssonomat használom és eddig nem volt velük problémám.
5/18 anonim válasza:
nekem eddig csak nokiam volt! 12 éve...
2009. okt. 19. 19:31
6/18 anonim válasza:
Sony Ericsson :)
2009. okt. 19. 19:48
7/18 anonim válasza:
most a samsungok viszik a pálmát,sony nem bírja sokáig de többet tud.nekem se-m van de következő samsung lesz
2009. okt. 19. 19:55
8/18 anonim válasza:
Nokia!
Megbízható pontos telefonok!(Egyszer beleejtettem a folyóba az 1ik-et és miután kiszáradt,működött tovább :D ) Nekem eddig csak Nokiám volt, bár drágábak mint az SE , de jobb is a minőségük ;)
2009. okt. 19. 19:56
9/18 anonim válasza:
Nehéz dönteni, mert szerintem ez a két legjobb telefon. De lehet hogy Nokia???
2009. okt. 19. 20:10
10/18 anonim válasza:
Nekem a sony ericssonnak több mint 3 év alatt egy baja volt: párás levegőn bennhagytam és tönkrement a hangszórója, de megjavították olcsón és ez amúgy is az én hibám volt.
tökéletesen működött, csak most kezd tönkremenni ugyanis nem működik a kijelzője mindig. de ez valszeg azért, mert kinyithatós és hát tudjuk h nem azok a legtartósabb telefonok.
összesítve: az SE-k nagyon jók!
A nokia is baromi jó. azok tényleg jól bírják a strapát.
samsung is divat manapság am...
de kérdésedre felelve, nem, a sony ericssonok nem mennek tönkre 1-2 év alatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.