Hol lehet olcsón Nokia Lumia 520-at venni?
Figyelt kérdés
Használtan!(Szerintetek 1 év múlva lemegy az ára?) Előre is köszi:)2013. júl. 15. 10:10
1/10 anonim válasza:
Egy év mulva biztosan lentebb megy az ára. Ha nem tudsz egyszerre annyit kiadni rá, esetleg szolgáltatótól előfizuval, ha a havit tudod vállalni.
3/10 A kérdező kommentje:
Szerintetek lemegy olyan 30000-ig?:)
2013. júl. 15. 10:46
4/10 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg nagyon jó áron van most erre gyűjtök:)) szerintem nagyon jó teló!vélemények?:))
2013. júl. 15. 10:53
5/10 anonim válasza:
szerintem az ár/érték arány nagyon jó...mindenben tökéletes, kivéve a led vaku hiánya és az előlapi kamera bánt, de ezt leszámítva majdnem olyan jó mint a 620....de szerintem sokkal jobban néz ki. Máig t-mobilnál ha webshopban rendeled, 35000. Máig van egy akció, de csak dominósra.
Ez egy nagyon olcsó darab, nem biztos hogy jó az állapota:
6/10 anonim válasza:
Szia.
Tegnap vettem 20-ért előfizetéssel, 3000 ft-os a havidíjjal ami lebeszélhető.
7/10 A kérdező kommentje:
Kedves nem utolsó a sorban(remélem:) melyik szolgáltatónál vetted? Köszi.
Üdv,Kérdező
2013. júl. 16. 21:32
9/10 A kérdező kommentje:
Uccsó:már láttam de azért köszii:))
2013. júl. 19. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!