Iphone 5-höz adnak fülest?
Az érdekelne hogy miért kérdezi mindenki hogy "Milyen fül/fejhallgatót ajánlanátok Iphone 5-höz?"
Minek kérdezik, mert tudtommal az Iphone 5-höz Apple EarPods fülhallgatót adnak.
Mert mondjuk valaki vesz hozzá Skullcandy-t, de minek ha van hozzá, vagy lehet olyat is hogy megmondod ahol a telót veszed, hogy "Köszi nem kell Apple füles, mert veszek hozá skullcandyt.
Azért kérdezem, mert majd idővel vennék Iphone 5-öt, és nekem ez az EarPods nem nagyon jön be és vennék hozzá mást pl skullcandyt
Lehet olyat hogy nem kérek hozzá, vagy ha nem lehet, akkor mit csináljak a gyári EarPodssal?
Igen adnak. Ha kered ha nem. Es azt csinalsz vele amit akarsz. Tedd el emlekbe.
De nehogy ilyen skullcandy sz*rt vegyel egy iphone-hoz... Se nem szol jol, se nem meno.
Nekem speciel nincs bajom ezzel (én vagyok az ötös) csak élből kiröhögöm az ilyen embereket. Tehát nem csak hogy nem menő számomra, de még röhejes is ez a magamutogató nép.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!