Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tapasztalatok samsung S8000-re...

Tapasztalatok samsung S8000-rel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Kb mennyibe kerül 1-2 hónapos használtan?
2009. okt. 19. 17:35
 1/6 anonim ***** válasza:
45 körül van! nekem most van 1 új S8000-rem és teljesen megvagyok vele elégedve!!!! vannak akik lehúzzák a samsungot mert szar a minősége , de nem értik meg hogy a szar minőségüek azok a nagyon olcsó darabok amiket csak arra gyártanak hogy fillérekért eladjanak belőle miliárd darabokat!! Meg az S8000 az felsőkategóriás telefon ami igenis minőség és megbízható! És ráadásul sokat tud és szép telefon!! mindenképp vegyél 1 et nem bánod meg!:)
2009. dec. 21. 17:05
 2/6 A kérdező kommentje:

komolyan 45 körül van? :O

hol lehet kapni?

én csak 70-80e-ért láttam... :(

2009. dec. 21. 18:07
 3/6 anonim válasza:

Én 100.000-et láttam a T-mobile-nál amúgy igaza van az előzőnek! a samsung igenis jó telefon.. Apám meg anyám a múltkor ahhoz hasonlították hogy: suzuki vagy ford -.-"

Klassz telefonnak látszik, meglesz nekem! :D

2010. febr. 13. 19:18
 4/6 A kérdező kommentje:

inkább vettem 56ezerért nokia 5530-at. Nem bántam meg, minőségi telefon.

Másrészt tudod hol ér meg egy telefon 100.000et? :D ha annyi pénzem lenne akkor már egy nokia 5800-át vettem volna 70ezerért...

Samsung azé kevésbé jó márka, mint a nokia.

Ráadásul 2 év teljes magyar garit kaptam, ami azt jelenti hogy bármi baja van, ingyen kicserélik és kaphatok új telefont ha nem bírják megcsinálni. Ez nekem mindennél többet ér :)

2010. febr. 14. 12:04
 5/6 anonim válasza:
piac után minden kofa okos... -.- a samsung akkor is jó márka, a tesztek és a fikázódások viszonyítási alapja nyilván egy felsőkategóriás nokia vagy sony ericsson.. így tényleg szar..
2010. márc. 21. 20:40
 6/6 A kérdező kommentje:

elvileg az s8000 is felsőkategória nem? ha 100.000 be kerül... :D

nam ind1, jó nekem ami van és kész.

2010. márc. 22. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!