Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tmobilnal tartozasom van....

Tmobilnal tartozasom van. Ettol fuggetlenul vehetek elofizus mobilt a vodafontol?

Figyelt kérdés
8honapja vasaroltam reszletre egy mobilt a tmobiltol es az utolso 4 havit nem fizettem meg be.nem olyan nagy osszeg. de szeretnek maik mobilt a vodafontolmivel legtobb ismeros is az. es nem igazan jon be nagyon megbantam hogy tmobiltol vasaroltam. szoval arra lennek kivancsi hogy ettol fuggen lehet e vasarolnom?
2013. júl. 14. 22:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem egészen, mert ha már lejárt a t-mobilenál a hűséged akkor válthatsz de ha tartozásod van azt ki kell fizesd. Ezt a vodafonos üzletben is látják mert ugye ez egységes rendszerbe van benne és addig ott sem kötnek veled üzletet legalább is előfizetésre ameddig nem rendezed az előzőt, mert ugye az nekik rossz pont mert nem garancia arra hogy ott rendesen fizetni fogsz. Másrészt nem tudom miért nem tetszik a T-mobile, szerintem az egyik legjobb szolgáltató, mindenhol van térereje, nekem van vodafonoos számom is az a céges számom és nem egy olyan kis faluba vagy hegyoldali településen jártam már ahol nem volt tér ereje csak a tmobilos telómnak. Ha kimegyek Szlovákiába már egyből a szlovák hálózatot használja a szomszéd faluban a tmobile meg 2-3 faluig kb 10-15 kmes körzetbe a határtól még simán bírja fogni a magyar hálózatot.

Nem drága szerintem ki lehet fogni ott is jó díjcsomagokat amiért fizetsz mondjuk havi 2 ezret amit le is beszélhetsz és csak a túl lépésért kell fizetned.

De te tudod, mit választasz, de az adósságod rendezd mindenképp.

2013. júl. 14. 22:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Persze.azt mindenkepp rendezni fogom.nekem epp ez az hogy a tererovel van bajom.mivel a hazunk lemeztetos ezert akarmelyik zugba megyek nehezen kapom el . de ha zsebbe van vagy taskaba akkor isugyanaz. parom nem reg cserelte .mivel sokat telefonal munkahelye miatt igy o megunta es valtott vodafonra. es erdekes modon meg a pincebe is van terero
2013. júl. 14. 22:58
 3/3 anonim ***** válasza:
igen, én is meg tudom erősíteni, hogy lehet külföldön elterjedtebb a hálója, de itthoni használatra eléggé vérszegény. inkább építik ki az LTE hálót(amit amúgy is csak a gazdagabbak tudnak megfizetni), pedig még 3G sincs mindenhol...vodafone legalább jól kiépítette már itthon a 3G hálót, és nem törődik olyan plusz dolgokkal, amire nincs legalább 80%-os igény. a tartozás meg tényleg egységes rendszerben van :)
2013. júl. 14. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!