LG Optimus Gt 540 HELP!?
En adok neked kodot, de nem ingyen. elkuldod az imeit, kapsz egy kodot, beutod, es kesz. nem kell szoftverezni, 100% gari,hogy jo, gyors, biztonsagos. jobb, mintha szet szoftverezed a telodat. ha erdekel, keress privatban.
SZINTE az osszes LG-t meg tudom igy csinalni.
nem er meg 2000ft-ot?
igazad van, inkabb dobd ki.
"Pénzért én is találtam de nem ér annyit, inkább kidobom. Külföldön élünk"
Ezért dobja ki, nincs mit rajta csodálkozni, inkább kidobja minthogy másnak adja !
Én is külföldön élek (1-3 hozzászóló), de látszik nem vagyunk egyformák. tegyük fel van egy rossz telo, és mondjuk 5000ért meg tudom venni, rá kell költeni 3000-et és müködik, utána el tudom adni 10.000ft-ért, igen is megcsinálom. időm van, tudásom van, haszon van. cseppekből áll a tenger én ugy vagyok vele...
Sokan jönnek be hozzám a boltba a mai napig,hogy pl érintő csere kell nekik, mondok egy elég jó árat, de arra is azt mondják,hogy "akkor inkább kidobom" az ilyen emberek mindent ingyen akarnak. Én 16 éve tanulok mobilokkal kapcsolatba mindent. a tudásomat ne haragudjon meg senki, nem fogom ingyen odaadni senkinek. Erre jön az,hogy "a neten fennt van minden" ok, akkor nézd a netet, aztán cseréld le az üveget (de csak az üveget) egy samsung S3-on ahogy pl a youtube-n mutatják (ha van ilyen video egyáltalán).... aztán majd jönnek sirva,hogy elpattant az LCD....nah a lényeg...dobja ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!