Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 4S miért csak 54 MB...

Iphone 4S miért csak 54 MB szabad memória?

Figyelt kérdés
Elvileg 64 GB-nak kéne lennie, már próbáltam leformázni a telefon memóriát, de csak 54 MB.
2013. júl. 14. 09:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de tényleg szar vagy. 28 ért akartál iphone 4s -t venni? 28 ért még talán 3gs -t sem kapsz... Még 1x bocs, de ez így van.
2013. júl. 14. 21:20
 12/13 anonim ***** válasza:
használtan, függőn is 80 ezer...
2013. júl. 15. 01:48
 13/13 anonim ***** válasza:

nem értem hogy gondoltad, hogy ennyiért iphonet kapsz :/ de csak sajnálni tudlak. Láttam már tönkrement iphonet aprod.hu-n de még az is drágább volt sokkal.

Szerintem próbáld meg megkeresni az eladót és mondd meg neki, hogy azonnal feljelented és bepereled ha nem adja vissza a pénzed. Mondd neki, hogy a szüleid ügyvédek, és azonnal küldenek egy pénz behajtó levelet, ha nem küldi vissza, csak az büntetéssel együtt lesz. Vagy valamit:/ remélem sikerrel jár. Máskor pedig nézz utána jobban, és a helyszínen is próbáld ki (neten keresztül látatlanba, vagy akár utánvéttel se vegyél soha ilyen készülékeket.)

Ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, úgysem igaz. És ez tény.

2013. júl. 17. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!