Eltorott a Samsung kijelzőm Valami jó szervizt tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Vidéki vagyok. Postán küldeném fel. Lehetőleg jó tapasztalatokkal rendelkezőt. Köszönöm2013. júl. 14. 06:06
11/13 anonim válasza:
jó, és? akkor minek kellett feltenni a kérdést? jó szervíz a hivatalos. 45ezer neked nem pénz, akkor teljesen magától jön, hogy hivatalos szervízbe küldöd. én annyi pénzből már inkább vennék egy teljesen használható telefont, sőt ezt még alkatrésznek is eladhatnám. de te tudod.
12/13 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy 140000 Forintos telefonról van szó. Normális ember nehezen válik meg egy ilyen kincstől. Samsung galaxy Note 2
2013. júl. 15. 20:44
13/13 A kérdező kommentje:
A kérdést pedig azért tettem fel, mert először törött el a telefonom. Nincs tapasztalatom. Mivel imádom a telefonom, így a legjobbat és a legolcsóbbat akartam neki. Őszintén szólva nem gondoltam volna hogy a szakszervíz ilyen olcsó. Köszönöm a a tippet.
2013. júl. 15. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!