Amcsih kérdése:
Megérné ez a telefon?
Figyelt kérdés
Csak facebookra használnám, meg néha egy kis netezésre.. tudom h kinai, meh minden.. olyan válaszokat nem akarok, hogy ez egy kinaifos nem ér semmit... [link] 2013. júl. 13. 17:43
1/6 anonim válasza:
Az operációs rendszere majdnem csúcs, nagy kijelző, 2 kamera, a processzor sebessége, a belső memória (ROM) és a csomag tartalma alapján még többet is ér! A hátsó kamera felbontása pedig árban pont ott van! Összességében még olcsóbb is, úgyhogy abszolút megéri!!! Egyébként milyen márka? Csak mert az nem szerepel a lapon.
2/6 A kérdező kommentje:
Épp ez az.. semmilyen... meg az a baj hogya processzor olyan isneretlen, és attol is félek hogy a ram kevés lesz.. és még ez is tetszik: [link]
2013. júl. 13. 18:01
3/6 Vortrex válasza:
Ne vedd meg ezekez, semmi ram-juk nincs. 100-150mb-ot eleve eszik a JB, semmi nem fog maradni a programoknak, szaggatni fog és fagyni mint a veszedelem
4/6 anonim válasza:
A RAM-juk igaz, hogy nem túl nagy, de fészre, netezésre és még zenehallgatásra is éppen elég! Viszont játékot letölteni és nyomatni ne próbálj meg, mert azt már tényleg nem vinné!
5/6 anonim válasza:
A processzor típusa sztem nem olyan fontos, inkább a sebessége számít, és 1 GHz az egyetlen maggal is nagyon gyors! Az első jobban megéri, mert pár ezressel olcsóbb, viszont fejlettebb az operációs rendszere!
Ha márkás telót akarsz inkább, 30 ezerért a Samsung galaxi gio már jól teljesít, viszont ha 45-50 ezret tudsz áldozni rá, ár-tudás alapján az Alcatel OT 997d éri meg a legjobban, én is olyat veszek majd!
6/6 Vortrex válasza:
Az operációs rendszerre fölösleges alapozni ilyen ismeretlen mobiloknál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!