Android, vagy iOS lenne a jobb? (több lent)
Figyelt kérdés
Szóval nem ismerem igazából egyiket se, mert eddig csak sima telefonjaim voltak, jelenleg olyan van amibe kamera sincs beépítve.
Tervezem, hogy veszek valamilyen okostelefont, de nem ismerem szinte az egyik operációs rendszert se, pontosan azt sem tudom, hogy mik azok az 'alkalmazások'.
2013. júl. 13. 15:38
1/8 anonim válasza:
"mik azok az 'alkalmazások' -> mint a szamitogepen, videolejatszo, zenelejatszo, webbongeszo, stb.
Mennyi penzed lenne amugy a telefonra?
2/8 anonim válasza:
Elsőnek szerintem valami olcsóbbal próbálkozz meg.
3/8 A kérdező kommentje:
Részlet fizetésben gondolkoztam. HTC Desire X, vagy iPhone 4s.
2013. júl. 13. 15:52
4/8 anonim válasza:
Desire X! Az az Iphone még most se éri meg az árát.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi, nekem is inkább a HTC az első.
2013. júl. 13. 15:55
6/8 anonim válasza:
jó, de ha már nem iphone, akkor nehogy desire x, azért az elég gyengus. az iphone 4s pedig részletfizetéssel simán megéri. az iOS az apple saját rendszere, jobban rá van optimalizálva a telefonjaikra. kevesebb az akadás, megbízhatóbb. illetve, ha esetleg ez neked fontos, még 2 évig (minimum) frissíthető lesz rajta a rendszer a legújabb iOS-re.
7/8 anonim válasza:
iOS
Vagy ha nagyon tetszik a HTC akkor vedd meg aztán majd várjuk itt a miért laggol a drága telóm kérdéseidet :)
8/8 anonim válasza:
elsőnek egy óóccóó telót vegyél...azon kimérgelődöd magad, és utána jöhet az okosabb mint én vagyok teló nagy képernyővel, nyolc maggal, 12 megás, vakus kamerával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!