Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG, Samsung vagy Sony?

LG, Samsung vagy Sony?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok alapján szeretném megkérdezni, hogy a mai típusú telefonok közül milyen márkát érdemesebb venni.

2013. júl. 13. 12:23
 1/6 anonim ***** válasza:
LG nem a legjobb a frissítésekben. A Samu jó a kis bisz-baszokban, de az anyaghasználatuk nem túl jó. Én a Sony-t preferálom.
2013. júl. 13. 12:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Amelyik jobban tetszik. Samsung-ból csak felsőkategóriás telefont szabad venni, Sony minden árkategóriában jó, LG is minden árkategóriában jó, de Sony jobb nála alsó/középkategóriában.

Minden márkának van valami előnye/hátránya, szóval egyik sem tökéletes, azt veszed, amelyik jobban bejön.

2013. júl. 13. 12:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Én az LG-t nem ajánlanám, szerintem nem a legjobb telefonok, Samsung-gal tényleg az a helyzet, amit előttem leírtak, hogy csak a felső kategóriásat érdemes venni, nekem is egy Samsung Galaxy Mini-m van, olcsót nem érdemes venni, viszont a Sony minden kategóriában minőségit alkot, én ezt ajánlom! :)
2013. júl. 13. 13:05
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen, akkor szerintem a samsung és sony között gondolkodom.
2013. júl. 14. 14:08
 5/6 A kérdező kommentje:
van egy sonym x10 mini pro, de az egy szörnyű telefon. és ezért félek a sony-tól
2013. júl. 14. 14:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Az ilyen emberek mindig felidegesítenek, de megpróbálok most nyugodtan írni. Az egy régi telefon, régebben Android alsókategóriában szörnyű volt (még ma sem a legjobb, de mondjuk egy Sony Xperia tipo már elviselhető), de azóta rengeteget fejlődött az ipar. Régen a Samsung olcsó telefonjai is szimplán szólva is ipari hulladékok voltak, csak a különbség, hogy még ma is. Egyetlen gyártót sem tudok mondani, aki 2-3 évvel ezelőtt a 20-30, de akár 40 ezres kategóriában jó telefont csinált volna.

Szóval felejtsd el, hogy az X10 mini-t vagy mit írtál a Sony gyártotta, ég és föld a különbség a mai modelljeik között.

2013. júl. 14. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!