A telefofom (samsung galaxy mini 2 ) meg hibásodott root olás közben a reebot ot adja be álandoan mit csináljak?
Figyelt kérdés
azt irja ki bekapcsolás kor hogy 1.samsung alul középen egy !-jelet ad 2. ki irja hogy G-7500 alul hogy szamszung 3. be ad egy kalapos valamit és be ad egy menüt mit csinálja vele szerviz vagy bugyköljem meg és ha valaki tudja az ellen szert akkor irjátok/irjad már meg elöre is köszi :D :o2013. júl. 12. 19:12
2/14 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=sNwBxz54DrY igy és azt adja be amit 4:46-tól - 5:06-ig csak ezt adja be
2013. júl. 12. 19:19
3/14 anonim válasza:
Az a ClockWorkMod Recovery
eddig mit csináltál rajta?
rootoltad már?a videón lévő utasítást kell folytatnod!!!
vagy már megcsináltad???
4/14 anonim válasza:
5/14 A kérdező kommentje:
már csináltam tovább a youtube-bon és már root oltam csak jött egy szoftver frissités és ujrainditotam ahogy kell és ezt adta be. de a root olás után még müküdüt és még ki be kapcsolgattam mért nem akkor adta be ?
2013. júl. 12. 20:36
6/14 anonim válasza:
a cwm-ben a reboot now-al nem jön vissza a rendszer?
7/14 A kérdező kommentje:
nem. Valaki nem tud segiteni?
2013. júl. 13. 15:08
8/14 TheMe007 válasza:
Ez nekem is nagyon fontos lenne, mivel nekem is a vwm-dal van kirootolva a telefonom, aztán kiírta h. frissítsem a szoftvert, én meg gondoltam miért ne, aztán ugyan ezeket csinálta, mint amik a kérdésben le vannak írva. Mi erre a gyógyír? Talán az h. eltávolítjuk a rootolást? Lehetséges ez? Nekem is samsung galaxy mini 2-őm van.
9/14 anonim válasza:
na akkor ez ezért van!
a root ahhoz a szoftverhez van kitalálva!
ha közben módosítgatod akkor elrontódik!
ilyenkor azt lehet tenni hogy keresel egy romot a mini2-höz (lehetőleg az eredetit) de mindegy, felmásolod az sd kártyára és a cwm-ből wipe data/factory reset - wipe cache partition --- vagyis minden adat törlődik!!!
és felrakjátok a romot.
lehet hogy vmi más megoldás is van, de látjátok hogy rajtam kívül nem írt senki vagyis nem látunk más megoldást... :(
egy másik oldalon is megpróbálhatjátok hátha segítenek... :/
sorry...
10/14 TheMe007 válasza:
Eddig értettem mi volt a hibám, és a módszer amit írnál tökéletesen bejönne, DE: honnan töltsek le firmware/stock/kernel-t? mert én eddig legalább 5-öt próbáltam, de eddig mindegyiket megszakította. Nem tudsz valami eredeti letöltőközpontot, vagy valami ilyesmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!