IPhone-t is ajánlatos factory reset-elni update előtt?
Figyelt kérdés
iPhone 4S-em van, és ha mondjuk majd megjelenik az iOS7 akkor ajánlatos lesz frissítés előtt gyáriba visszarakni a telót mint ahogy az Android-os telóknál szoktátok ajánlani vagy nem kell?
Előre is köszönöm!
2013. júl. 11. 20:47
1/9 anonim válasza:
dehogyis... sose hallottam ilyet pedig elég sokat olvasok, tapasztalatok.
Ez nem Android, ez működik rendesen :D
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D
Hat igen ez nem Android xD Nem akarom lehúzni de azért a gyártók nem nagyon tudnak optimalizálni és nem mindenki akar Google Nexus telót, hogy működjön rendesen :D
2013. júl. 11. 21:01
3/9 anonim válasza:
Én a 4. iPhone-omat koptatom és kb 3 éve ugyanazt a backup-ot használom. Én minden szoftverfrissítésnél restore-olok. Amúgy sem árt a telefonnak, ha időnként teljesen újrarakod a szoftvert!
4/9 anonim válasza:
"Amúgy sem árt a telefonnak, ha időnként teljesen újrarakod a szoftvert!"
attól még totál felesleges.
5/9 A kérdező kommentje:
És az baj ha nekem az iTunes minden csatlakozás során csinál backup-ot?
2013. júl. 12. 11:34
6/9 anonim válasza:
nem baj, de az csak biztonsági mentés.
7/9 anonim válasza:
Felesleges az iTunes backup. Icloudba bőven elég, ráadásul automatikusan megtörténik tolteskor ha wifin vagy.
8/9 A kérdező kommentje:
Az iTunes backup-nal a képek, zenék, videók, kontaktok, SMS-ej mentéste kerülnek?
2013. júl. 12. 18:52
9/9 anonim válasza:
Igen, de ezek mentve vannak ha icloudba backupolsz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!