Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek az új Nokia...

Mi a véleményetek az új Nokia Lumia 1020-ról?

Figyelt kérdés

Várhatóan mennyibe kerülhet majd ez a telefon hazánkban?

Utánaolvasgattam, ahhoz képest, hogy a kamera 41 megapixeles képet képes készíteni, a kijelzője meg "csak" 720p, így eléggé korlátozott a minőség visszaadása.

"Továbbá nem követi az androidos telefonok többségét, miszerint minél több processzor van benne, annál kelendőbb."

2013. júl. 11. 18:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem korlátozott 4,5" tökéletesen elég a 720p és a különbséget kb észre nem veszed egy 1080p és egy efféle 720p kijelző között. nokia tudja mit csinál,minek követné az androidot? ez WP nem android , aminek kell 8000 mag, hogy normálisan fusson a rendszer rajta. épp olyan a helyzet, mint az iphone5-nél annak is "csak" 2magja van stabilitásban meg asszem odaveri az "időbelitárs" galaxy s3-at körülbelül
2013. júl. 11. 18:51
 2/9 anonim ***** válasza:

Hát a kezdő ára biztos lesz vagy 200ezer.A legjobb kameramobil.Nem csak a 41mpx miatt.Sok más miatt is.Az ezzel készült képeket úgy sem a telefonon nézed,hanem kinyomtatod.Feltöltöd.Gondolom digitális fényképezőgépen sem sírsz a fullhd kijelző miatt.Azért van az Androidos telefonokban 4 mag,mert kell hogy működjön normálisan.WP8-ba felesleges ezért nincs.Bele tudnának rakni,csak nincs értelme.Így is ráver gyorsaságban a droidokra.Max. azért volna jó,hogy a vérpistikék erre is verhessék a jancsit.:)Más különben semmi értelme WP8-on a 4 magnak.A titok,hogy optimalizáld a rendszered,ne csak ráf.sd a telefonra,azt majd erővel megoldjuk.

Képek:

[link]

[link]

[link]

Nagyon komoly.Ja!...és megkapta a 920 videós képességeit is,csak úgy ráadásnak.:)Meg persze veszteségmentes zoom,mint a Nokia808-on(de ilyet még nem találtam,ma volt a bemutató,de itt a 808,kb ezt jelenti)

[link]

2013. júl. 11. 20:18
 3/9 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben egyetértek, minden optimalizálás kérdése. Az utolsó kép nagyon szép és éles, könnyedén maga mögé utasít pár fényképezőgépet is. Nagyon jó telefon. Én inkább adnék ezért a telefonért 200-at, minthogy iphonera költsem. Iphone is csak az optimalizálás miatt ilyen kelendő, meg persze mert ALMA, mi más(persze lehet, hogy valakinek megunhatatlan az immár 5 éves dizájn ami csak csekély mértékben változott). Persze ez személyes vélemény. Világéletemben iphone ellenes voltam. Mivel kikérnek a "semmiért" horribilis összegeket. Egy olyan tudású telefont más márkába megkap az ember mostanra már 70 körül is szerintem.
2013. júl. 11. 20:39
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nagyon bejön, de anyagilag nem tehetem meg egyenlőre, hogy ilyen telefont vegyek. Plusz pont a Nokiának az ízléses termékbemutatóért, és az új alkalmazásért. :)

2013. júl. 11. 21:40
 5/9 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő, tudnál esetleg videó linket küldeni a bemutatóról? Kerestem már sok helyen, de nem akadtam a nyomára.
2013. júl. 11. 21:49
 6/9 anonim ***** válasza:
2013. júl. 11. 22:39
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi :P
2013. júl. 11. 22:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Mindennel egyetértek, amit az előttem szólók mondtak :) Talán annyival tudom kiegészíteni, hogy volt szerencsém kipróbálni, és ez csak még jobban megerősített engem abban, hogy év végén én is benevezek egyre! :)
2013. júl. 27. 13:35
 9/9 anonim válasza:

Nekem is volt szerencsém ma végig "tapicskolni". Hát nagyon zsír kis telefon és klassz képeket, videókat készít.

Szóval, ha lenne rá pénzem tuti beneveznék rá.

2013. aug. 31. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!