Mi a véleményetek az új Nokia Lumia 1020-ról?
Várhatóan mennyibe kerülhet majd ez a telefon hazánkban?
Utánaolvasgattam, ahhoz képest, hogy a kamera 41 megapixeles képet képes készíteni, a kijelzője meg "csak" 720p, így eléggé korlátozott a minőség visszaadása.
"Továbbá nem követi az androidos telefonok többségét, miszerint minél több processzor van benne, annál kelendőbb."
Hát a kezdő ára biztos lesz vagy 200ezer.A legjobb kameramobil.Nem csak a 41mpx miatt.Sok más miatt is.Az ezzel készült képeket úgy sem a telefonon nézed,hanem kinyomtatod.Feltöltöd.Gondolom digitális fényképezőgépen sem sírsz a fullhd kijelző miatt.Azért van az Androidos telefonokban 4 mag,mert kell hogy működjön normálisan.WP8-ba felesleges ezért nincs.Bele tudnának rakni,csak nincs értelme.Így is ráver gyorsaságban a droidokra.Max. azért volna jó,hogy a vérpistikék erre is verhessék a jancsit.:)Más különben semmi értelme WP8-on a 4 magnak.A titok,hogy optimalizáld a rendszered,ne csak ráf.sd a telefonra,azt majd erővel megoldjuk.
Képek:
Nagyon komoly.Ja!...és megkapta a 920 videós képességeit is,csak úgy ráadásnak.:)Meg persze veszteségmentes zoom,mint a Nokia808-on(de ilyet még nem találtam,ma volt a bemutató,de itt a 808,kb ezt jelenti)
Szia!
Nekem nagyon bejön, de anyagilag nem tehetem meg egyenlőre, hogy ilyen telefont vegyek. Plusz pont a Nokiának az ízléses termékbemutatóért, és az új alkalmazásért. :)
http://www.youtube.com/watch?v=M_Q3bxo7vJI
Ehun van e:)
Nekem is volt szerencsém ma végig "tapicskolni". Hát nagyon zsír kis telefon és klassz képeket, videókat készít.
Szóval, ha lenne rá pénzem tuti beneveznék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!