Iphoneval tudok valamilyen modon bluetooth-n kuldeni/fogadni?
Figyelt kérdés
olvastam sok helyen,hogy van az a program hogy ,,BtShareFree'' s hogy lehet e vele kuldeni pl zeneket?vagy valamilyen mas program?ha mar az iphone egy masik iphoneval tud adatot kuldeni/fogadni akkor csak megoldhato mas telefonra is nem?pl ez a video : http://www.youtube.com/watch?v=ayVCzvy4I0A azert erdekelne,mert iphonet akarok venni!jailbrakkel mit vesztek?megeri jailbrakelni ha kell?2013. júl. 11. 14:48
1/4 anonim válasza:
az Apple nem fileküldésre használja a BT-t hanem pl kiegészítőkhöz, modemként, amire való. Életemben egyszer használtam BT-t még régi telefonként. Egy okostelefonnál emailben, meg egyéb módon gyorsabban, egyszerűbben folytatható ez. Jailbreakkel elvileg meg lehet oldani. Sokat nem vesztesz, csak okosan kell, mert el lehet azt is barmolni.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Jelenleg nem lehet, de az ősszel megjelenő iOS 7 már támogatni fogja! :)
3/4 A kérdező kommentje:
akkor a videot hogy csinaltak?
2013. júl. 11. 22:26
4/4 anonim válasza:
Jailbreak-el megoldható most is! Bár én 5 év alatt egyszer sem éreztem ennek hiányát. Ha file-t akartam küldeni valakinek, ment e-mailben! A bluetooth-t már alig használják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!