Sony xperia z fólia?
Tudtam, hogy számíthatok a mobilarena.hu-ra:
"A Sony logo tényleg a fólián van?
Igen, ám ez a fólia rendkívül masszív és rendkívül precízen van felrakva, eltávolítani is csak elég nehezen lehet. Ha bármikor karcos lenne, és le kellene emiatt venni, akkor a Sony szerviz ezt díjmentesen elvégzi, és rak rá egy új Sony logoval ellátott fóliát. (Megjegyzésként, a hátlapon is ugyanilyen keménységű fólia van, az ottani Xperia felirat viszont a telefonon van.)"
Hát képzeljétek el mentem 2 boltba közölték NINCS RAJTA FÓLIA . Az elsőnél azt mondták van rajta de nem merik feszegetni vigyem sony márka boltba elvittem közlik miről beszélek nincs rajta aztán még egy mobil boltba ott is közölték nincs rajta és hülyeségeket beszélek ilyen nincs hogy sony logo a fólián van . Aztán hamarosan megyek Sony szervizben ott hátha .. Ha nem akkor nem tudom mit csinálok . De láttam videót is ahol leszedik .
www.youtube.com/watch?v=rQ0AfF4JgM8 itt van a videó
Szóval nem tudom Mobilarena néztem de ott nem láttam ilyet hogy írtak volna lehet hogy véletlenül kihagytam ... De nem tudom hogy lehettem olyan hülye hogy amint meglett nem raktam rá fóliát teljesen kiment a fejemből . Remélem a legjobbakat :) köszönöm a válaszokat és ha valakinek van még valami ötlete írja meg !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!