SE w800i elázott! Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Üdv. Elázott a telefonom egy nagy viharban, a zsebemben szinte medence volt a telefonom pedig fürdőzött egyet. Kiszárítottam de semmi, nem reagál, szétszedni nem lehet mert speciális csavarhúzó kéne hozzá ami csak szervizekbe van. Garancia lejárt. Mit tudok tenni? esetleg gsm szervizben mennyiiért javitanák?2009. okt. 18. 16:59
1/1 judka válasza:
Szia, ezeket általában torx-kulccsal nyitható csavarokkal szerelik. Az én telefonom is elázott egyszer, volt még rá garancia, de az a vízkárra nem vonatkozik. A szervizes azt mondta, hogy garancia nélkül szét tudja szedni és megpróbálja kitisztítani, hátha sikerül. Szétszedte, műszerolajjal megsikálta (egy fogkefével), lefújogatta nagynyomású levegővel és jó lett, húzta még egy évig legalább.
Szerintem szerezz egy alkalmas méretű torx-kulcsot és fogjál hozzá. Ha pókháló szerű foltokat találsz, az a víz, az áramkörök és az elektromosság találkozásából adódik, azokat szedd le!
Remélem sikerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!