El fogom adni az iPhoneomat. Hogy lehet hivatalosan függetleníteni?
Figyelt kérdés
Vodafone függő, de nem vodafonnál vettem! Neten grando.hu-rol rendeltem, ujonnan. Hogy tudnám függetleníteni hivatalosan a vodafonnál?2013. júl. 10. 20:23
1/4 anonim válasza:
Bemész, és szépen megkéred őket. Az ár 10k körül lesz. Döntsd el, hogy így is megéri e.
2/4 anonim válasza:
A hálózati zár feloldásának díja:
az előfizetői szerződés megkötésétől számított 0-1 év között: bruttó 20.000 Ft
Az előfizetői szerződés megkötésétől számított 1-2 év között: bruttó 10.000 Ft
Az előfizetői szerződés megkötésétől számított 2 év után: bruttó 2.500 Ft
A készülék hálózati zárának feloldását a Szolgáltató márkaképviseletein lehet kérni.
A márkaképviseletek listája a Szolgáltató honlapján (wwww.vodafone.hu) elérhető.
A készülék hálózati zárának feloldását az Előfizető hajtja végre, miután a hálózati zár feloldásához szükséges kódot a Szolgáltató postai úton –levélben- eljutatta részére.
3/4 A kérdező kommentje:
De semmilyen szerződést nem kötöttem. Megrendeltem, és jött. Kartya sem volt hozza, az en regi kartyammal hasznalom, ami vodás.
2013. júl. 11. 10:49
4/4 anonim válasza:
Menj be, kérdezd meg. Itt írhatunk akármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!