Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG kp500-nak hogyan lehet...

LG kp500-nak hogyan lehet levenni a kamerahangját?

Figyelt kérdés
mert, még ha némára van kapcsolva a telefon, akkor is van kamera hang, és ez az akkumlátor merülést jelző hangra is igaz. Ha valakinek van ijen telefonja, vagy tudja, hogy hogyan lehetne lenémítani, akkor írjon! (mert elég kínos amikor előadás közepén elkezd sípolni, h merül az akku.)
2009. okt. 18. 15:59
 1/3 anonim ***** válasza:
:D sehogy? Van hang1 , hang2 , meg hang3 :D egyik igénytelenebb mint a másik , de hát ez van . Engem is érdekelne amúgy:D
2009. okt. 18. 16:09
 2/3 A kérdező kommentje:
beállításokban, nem találtam én se, azért is tettem fel a kérdéset, hogy hátha van vmi kis kibuvó azért, vagy nem tudom, lehet, hogy az 1809#*500# et beírod, tárcsázásba, akkor bejön egy menü, lehet hogy ott is be lehet állítani, csak nem tudok vmi jól angolul, ezért írtam kérdést:D
2009. okt. 18. 16:21
 3/3 anonim ***** válasza:

:D nahát nem is tudtam ezt a 1809#*500# , köszi :)

Amúgy ott sincs ilyen beállitás , ahogy láttam :) :(

2009. okt. 18. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!