Ciki az xperia sp?
Mi a fenét csinál ez az sp, hogy ennyire ki van tőle itt Magyarországon mindenki?
Világosítsatok már fel egy Hollandiában élő magyar embert...
Kb a magyar Justin Bieber. Fos zene, nyálas hang (bár már talán nem annyira), ennek ellenére tele van vele a média.
De túl van szerintem reagálva, nem kéne vele foglalkozni, és kész. Amúgy is már pár hónapja/éve semmit sem hallani róla (legalábbis hacsak nem valaki reggeltől estig VIVA-t néz meg ilyen hasonló "minőségi" csatornákat)
Nem tudom, de én itt Hollandiában szoktam azért olvasgatni a magyar oldalakat, de pl. a nagyobb oldalak pl. index.hu nincsenek jobban tele a nevével, mint pl. a bye alex vagy radics gigi vagy még mittomén ki.
Vagy rossz oldalakat nézek?
Ahogy írtam, már jó ideje nincs róla hír, szerencsére. De ha épp kijön egy albuma akkor beindul a PR gépezet.
De hogy a kérdésre is válaszoljak, az Xperia SP nagyon jó telefon, a legjobb, amit annyi pénzért kaphatsz, szóval vedd meg nyugodtan, nevével ne foglalkozz. Úgy sincs ráírva sehova, hogy SP, szóval max ha kérdezik akkor kell mondani, de amúgy sem nagyon szokta senki sem megkérdezni.
És igaz, Apple és Samsung adja el a legtöbb telefonokat, de ez kit érdekel?
"De ha épp kijön egy albuma akkor beindul a PR gépezet."
hát ez itt sincs másképp egyik előadóval se, de hallottam tőle most egy dalt...
Szvsz inkább a b...s kinézete a gond, szigorúan szvsz.
Zenét és éneket hallottam már sokkal xarabbat otthon is és itt is másoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!