Sony xperia J vagy HTC desire C?
Figyelt kérdés
Melyiket válasszam?Sony xperia J vagy HTC desire C?Sony kicsivel többet tud drágább is emiatt egy 10-essel.Szerintem szebb is.A HTC viszont mégiscsak HTC :)Mindigis nagyon tetszett meg mostanában elég felkapatott lett biztos nem véletlen.Szerintetek?Tapasztalatok vannak ezekkel a telefonokkal kapcsolatba?Melyik a megbízhatóbb melyik bírja több ideig?2013. júl. 10. 13:44
11/13 anonim válasza:
Utolsó:
Hát ja.
Mostanában egyébként is csak úgy dől az Xperia J utálat errefelé. Igazuk van!!!
De ilyenkor a J-t szidni, amikor ez esetben az a jobb?
12/13 anonim válasza:
Helló, azért ne essetek nekem, nem vagyok Sony utáló, nekem Sony Ericssonom van, csak az idegesít, hogy az emberek valahogy mindig ezekre a szarokra buknak rá. Anno a Galaxy Ace-re, most az Xperia J. Valami mindig jön.
Kérdező ezennel csatlakozom a többiekhez, miszerint mindkét telefon egy nagy kalap tudod hogy mi. Ne vedd meg semelyiket se.
Most már tisztázva vagyok?
13/13 anonim válasza:
Hát szerintem a j-nél sokkal népszerűbb ma is az xperia u vagy a sola olcsóbban pedig a tipo.
De nem mindenki telefonb..i és kapásból vág mindent.
Az ace pedig... Akinek nem tűnik fel, hogy majd 3 éve adták ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!