Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 520! Vélemények,...

Nokia Lumia 520! Vélemények, megéri-e?

Figyelt kérdés

Most kinéztem magamnak a lumia 520-at. jó árban is van, de van egy kérdésem a telefonnal kapcsolatban. Igazából az lenne a lényeg, hogy a géppel hogy tudom összekötni? Van hozzá a kábel, de hogy tudjak rápakolni zenéket, képeket, kell valamilyen program, vagy csak simán pakolgathatok rá, mint bármelyik más telón?

Véleményeket is várnék róla, mert még talán meg is kapnám, arra nem akarok várni, hogy megint legyen egy elfogadható telefon hasonló áron. Köszönöm! :) (kicsit tudatlan vagyok az okostelók terén, mert mindig csak nagyon alap telefonokat kaptam)

2013. júl. 10. 12:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem most már nem éri meg, nemsokára megérkezik a Nokia Lumia 530 amely olcsóbb lesz és Win 8.1 van rajta és 4 magos is... Szerintem megéri rá várni mert okosabb és olcsóbb is, augusztusban fog elérkezni ide. A kábellel pedig könnyedén tudsz csatlakozni a géphez.
2014. júl. 24. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!