Miért ennyire drágák Magyarországon a mobil előfizetések?
Az egyik ismerősöm mesélte, hogy ahol ő el összesen kb 4500ft ot fizet havonta és ezért kap 200 perc beszélgetést, 5000 SMS-t, és korlátlan adatforgalmat, a perceket és az SMS-t bármelyik hálózatba. Sőt amikor elindul a cég LTE szolgáltatása akkor azt is kapni fogja ugyan ilyen áron. Mindez hűségudő nélkül, 1 hónapos megújuló szerződéssel.
Magyarországon ugyan ez gondolom a többszörösére kerül, arról nem is beszélve hogy ha az ottani és a magyar minimálbért nézzük, akkor az ottani előfizetés ára csak a töredéke a magyarénak.
Miért van ez?
Hát nem tudom, én 3000 Ft-ot fizetek havonta, korlátlan adatforgalommal, igen csak kedvező percdíjakkal. Jó, hűséget kötöttem, dehát úgyis szükségem lesz telefonra mindig is.
Amúgy az USA-ban nem tudsz olyan keveset telefonálni, hogy ne legyen minimum 10 ezer ft a számlád.. adatforgalom nélkül. Mi még el vagyunk kényeztetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!