Miért nem ismeri fel a gépem a Sony Xperia E-típusú telefonomat?
Nem tudom, segítség-e, de nekem a Sony Xperia U-mmal volt ugyanez, bár hosszabb idő telt el, mint nálad, de egyszer csak nem ismerte fel a gép a telefonomat, majd szinte rögtön utána már tölteni sem tudtam. Az adatkábel más telefonnal működött, így nem abban kerestem a problémát.
Végül egy teljes újratelepítés megoldotta, gyári beállítások vissza, és minden újra működik. Ez már kb. fél éve volt, tehát a javulás tartós.
a telefon rendszerét nem hiszem hogy újra kéne telepíteni..de próbáltam a gyári beállítások visszaállításával,és nem..
de amúgy nem értem a dolgokat.eleve úgy volt,hogy a telefonon is rajta van a telepítő és amint felrakod a gépre,elindul és onnantól tudod is használni,ehhez képest...tehát lehet,hogy a szolgáltatóhoz kéne fordulni a problémával kapcsolatban?
de vicces,mert elvileg okostelefonok...itt pedig már megáll a tudomány...???:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!