Nokia Lumia 520 vagy Huawei Ascend Y300?
Figyelt kérdés
WP8 kontra Android?
Melyik a jobb vétel?
A Lumia most akciósan 35.000 Ft.
A y300 viszont 37.000.
Vélemény? Válaszodat indokold is ha kérhetem :)
2013. júl. 9. 12:47
11/14 anonim válasza:
A Nokia ad hozzá térképet , és ingyenes és ha jól tudom az összes Lumiában benne van , az alap hogy a Húávely ben van gps , de kell hozzá internet , és az egy útsorán méregdrága lehet , főleg külföldön ,
12/14 A kérdező kommentje:
Értem, hát ezt nagyon jó hallani, még kicsit utánaböngészek ennek a térképnek, de remélem nektek lesz igazatok! :)
(egyébként akkor melyikben jobb a GPU?) már egy hozzászólásomba levan írva, hogy melyikben milyen van csak nem tudom, hogy melyik a jobb.
2013. júl. 11. 16:36
13/14 Basshunter5000 válasza:
Az adreno 305 jóval erősebb mint 203. A 203 a 720p videókat akadva viszi.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Egyébként utánanéztem a GPS-nek és azt írja, hogy mivel rajta van a Here-drive, ez abban az országban navigál ahol aktiválják a progit. Szóval akkor egész magyarországon terelgeti az embert. :)
2013. júl. 11. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!