Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S4 Vs. Apple...

Samsung Galaxy S4 Vs. Apple iPhone 5 Vs. IPhone 5S?

Figyelt kérdés
Tudom, sok hasonló kérdést tettek fel. Viszont én kiváncsi lennék pár konkrétumra. Először is, volt iphone-om (4s 64gb) tetszett, mert szép volt az iOS, és bazi sokat kibírt 1 töltéssel, plusz bazi gyorsan feltölött. Na most az új rendszerek miatt baromira gyorsan merülnek a telók. Várható javulás? Másik. Csak én találom undorítónak za új iOS kinézetét? Förtelmes. Lesz szerintetek változás? Samsnung: Igazak a pletykák, hogy szoftveresen elkurták az s4-et? Végül: Szerintetek melyik telefon a befutó?

2013. júl. 8. 22:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
80%
Az i9505 verzió (4 magos) optimalizáltságával véleményem szerint nincs gond. Használtam S4-et, lenyűgöző telefon és végre anyagminőségben is szintlépés az elődökhöz képest. Személy szerint nem vennék iPhone-t, ha kevesebb pénzért ott az S4, ami jobb ár-érték arányú, de én már csak ilyen racionális fogyasztó vagyok. :)
2013. júl. 8. 22:57
 2/20 anonim válasza:
52%
S4
2013. júl. 8. 22:59
 3/20 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem oda írni, s4-ből az I9500-as modellre gondoltam (4+4mag)
2013. júl. 8. 23:01
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

A 4+4 magossal tényleg gáz van. Mikor volt a Veletech kiállítás, ha jól tudom, ilyen példányok voltak a Samsung standján kiállítva és eléggé döcögött kora délután tájékán, a szoftverrel lehetett valami baki. De mondom, a saját 4 magos példányom nem produkált semmi hasonlót, az apró ficsőrök pedig megédesítik a használatot.

Bakker, elmehetnék a Samsunghoz marketingesnek, pedig nem direkt mondtam ezt... :D

2013. júl. 8. 23:05
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet erre egyértelmű választ adni, a szokásaid, valamint igényeid döntik el.

_Számomra_ például az iOS a befutó. Volt androidos telefonom (Nexus 4, tehát "Az androidos telefon"), nem mondom, hogy rossz volt, sebesség szempontjából pozitívan is csalódtam, de voltak dolgai a rendszernek. Munkámból adódóan került GS2-3 a kezeim közé huzamosabb ideig is, utóbbi is egész sebes (bár nem egy N4), és érdekes, hogy eddig ahány GS4-et megnéztem, az lassabbnak tűnt annál (szerintem elszúrták az optimalizálást, ez még idővel javulhat). Ugyanígy, sokaknak egyszerűen nem elég az iOS funkcionalitása, vagy kicsinek találják az iPhone-ok képernyőjét, számukra nyilván nem az a befutó.

Egyébként egyetértek, iOS7 kezelőfelülete elég... "érdekesre" sikeredett, mintha Jony Ive ráakadt volta Jobs 70-es évekből maradt dugi LSD-jére. Tiszta keleti színvilág, ronda ikonokkal, ehhez aztán kell a retina kijelző (bár vékony fontok miatt valóban jól jön:D). Őszintén remélem, hogy változtatni fognak rajta.

2013. júl. 8. 23:11
 6/20 anonim ***** válasza:
45%
Nézz videókat róla és meglátod hogy az s4 a jobb. Volt már a kezemben 4+4 magos verzió és nagyon gyors! Soha sem akadt, az s3-hoz képest is nagyon gyors. Nem fog akadozni ha nem telepitesz rá minden hülyeséget
2013. júl. 8. 23:15
 7/20 i hate this world ***** válasza:
HTC One ;) vagy várd meg az 5S-t.
2013. júl. 9. 00:17
 8/20 anonim ***** válasza:
+1 S4. Imádom :) Van S3-mam is, de meg kell hogy mondjam, nem sokkal jobb az S3-tól :) De azért szeretem
2013. júl. 9. 00:21
 9/20 A kérdező kommentje:
Az one-t nem lehet bővíteni, sem pedig akkut cserélni csavarozgatás nélkül. Androidnál minimum az akksit lehessen pikpak cserélni.
2013. júl. 9. 00:22
 10/20 A kérdező kommentje:
A samsung semmi féle baromságot nem követett el. Ez az unibody mizéria elég gáz...
2013. júl. 9. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!