Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek baj hogy a nokia...

Szerintetek baj hogy a nokia lumia 820-at nem gorilla glass borítja?

Figyelt kérdés
2013. júl. 8. 22:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem baj lenne. A karcolások ellen ott van a képernyőfólia, de szerintem könnyen összetörik
2013. júl. 8. 23:16
 2/5 meszike91 ***** válasza:
A 820-at gorilla glass védi, még a 720-at is.
2013. júl. 9. 14:47
 3/5 A kérdező kommentje:
de a nokia oldalán azt írja hogy még a nokia 720-at igaz gorilla glass védi ezt nem írja a nokia 820-nál szóval nem hiszem de örülnék neki ha mégis :D
2013. júl. 9. 20:03
 4/5 anonim ***** válasza:
a 820-at nem gorilla glass védi.nokiások mondták nekem is, egy más anyaggal van bevonva de én még összetört 820at sose láttam
2013. júl. 23. 16:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyik oldalon Gorilla Glasst ír, a másikon meg nem... fórumokon vitáznak róla még angol oldalakon is. Van aki azt mondja, h a Nokia nem árulja el valamiért. Van itt minden.

Én is voltam Nokiás üzletben és még ők se tudták. :D Szal hazudik mindenki, össze is meg vissza is. xD

2013. dec. 12. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!