Milyen telefont választanátok a csúcskategóriából?
Figyelt kérdés
Telefon vásárlás előtt állok, de nem tudom h milyet vegyek. Mert annyira tág a kínálat :) Olyan 170.000 Ft körül van a plafon. iPhone 5 kilőve.
Mostani telóm iPhone 4S 32GB
2013. júl. 8. 11:15
11/16 anonim válasza:
Gratulálok. Kiadsz egy valag pénzt egy olyan kijelzős csúcstelóra amitől egy xperia p-nek is szebb a kijelzője.
http://www.youtube.com/watch?v=a21IQbycw_g
Ebben a videóban pl látod,hogy még az s3 is gyorsabb tőle a kijelző meg sokkal szebb.
12/16 A kérdező kommentje:
Samsungra nem fogod ki dobni egy valag pénzt. Akkor inkább veszek vmi vodafone smart mini vagy hasonlót, mint számszungot. :D és igen, képes lennék rá.
2013. júl. 8. 15:28
13/16 anonim válasza:
Hát te tudod. De nem azt mondtam hogy samsungot vegyél,hanem hogy z-t ne. :)
14/16 anonim válasza:
Ha ki tudsz békülni a kijelzővel illetve a lassúsággal,meg az akadozásokkal akkor jó a Z.Minden más esetben HTC One/Galaxy S4.
15/16 A kérdező kommentje:
Néztem róla teszt videókat, jó pár darabot, de egyiken sem akadozott, még lassú sem volt.
2013. júl. 8. 18:10
16/16 dirtboy válasza:
a Z kijelzője tényleg elég gyengus,nem is kellet mellé tennem a G-met mert már egyből szembe tűnő volt,amoledhez képest meg pláne bár én nem nagyon vagyok oda az amoledért mert szerintem túl színes már az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!