Sony ericsson w595-höz segítene valaki?
Figyelt kérdés
Ma vettem sony ericsson w595-ös telót a t-mobiletól. Ugye van benne ez a playNow plus és ezáltal van a telóban vagy 1000 zeneszám amire nekem nincs szükségem. hogy tudnám egyszerre kitörölni h ne egyesével kelljen??? meg valakinek okozott még ez a teló fejfájást rajtam kivül????2009. okt. 17. 17:47
1/15 anonim válasza:
Nekem még nem nem is volt ilyen telefonom és nagyon sajnálom de nem tudok segíteni.további szép napot:)
Menj jegyet venni:):)
2/15 A kérdező kommentje:
már rájöttem köszi:):) elhamarkodott volt a kérdéskiirásom. :) na jó akkor megyek ha már küldesz, szép napot neked is:)
2009. okt. 17. 17:57
3/15 anonim válasza:
w300-am volt, de:
egyebek->kijelölés->összes kijelölése->törlés->és az összes zene ki lesz törölve
4/15 anonim válasza:
a legegyszerűbb: rákötöd számítógépre és kijelölgeted ami törölni akarsz és törlöd!
5/15 anonim válasza:
hát nekem is ilyenem van és egyszerűen nem tom kitörölni..:S
6/15 A kérdező kommentje:
segítek akkor!
na szóval menj a menübe ott van h szervező, azon belül fájlkezelő. ott van h zene abban van egy csomo mappa. ott menj a play nowra(vagy hasonló nevű), lehetőségek és törlés!!!!
2009. okt. 29. 19:46
7/15 anonim válasza:
jaj de husi vagy nagyon nagyon köszönöm:$:D(L)
8/15 anonim válasza:
egy kérdésem még lenne..:S h gépre h lehet csatlakoztatni?:S nem jelzi a gép..:S zenét akarok tölteni rá!
előre is köszi!
9/15 A kérdező kommentje:
nekem csak annyi volt h rádugtam a gépre, beolvasta és működött is!! De leválasztani nem lehet úgy mint pl a pendrive-okat mert nálam nincs kint a jel h biztonságos leválasztás! Azt nem tom h ez azért van e mert a teló ilyen modern h csak le kell huzni és kész!
2009. okt. 30. 16:11
10/15 anonim válasza:
azt írta az útmutató h a www.soniercsson.com/support on kell letölteni vmit.. ez vn a cd helyett.... és csak ezzel lehet feltenni hozzá zené ..:S szal én bedugom és nem találja a gép..:S nem jelez semmit.. van vmi adatátvitel meg ilyenek.. és semi..:S deh lehet én vagyok nagyon hülye..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!