Most tervezek egy telefoncserét, és az alma 5re gondoltam, mivel a mostani Nokiám már megadta magát eddig még soha nem volt Iphone-om. Ilyen beruházás előtt ugye az ember picit utánanéz, megpróbálja kitanulni magát a témában, és hát olvastam h szeptemberben jön az 5S. Én arra lennék kíváncsi h érdemes-e szeptemberig várni h az új modell megjelenésével a sima 5-nek az árát kicsit ledobja. Gondolom nektek ebben van tapasztalatotok milyen pici árváltozást vált ki a régebbi modellre, érdemes várni szeptemberig néhány tíz rugóval olcsóbb lesz vagy annyira nem éri meg. Persze ezt logikus gondolkodással is kilehet találni, de szerintem az apple e tekintetben nem ezt az irányt képviseli....
Nem tudni, hogy milyen lesz az 5S. Az Apple kiszámíthatatlan. Lehet, hogy csak kicsit erősebb lesz, de lehet, hogy olyan váltás lesz, mint az i4/i4S-nél. Ami azért megérné. De nem tudni. Biztos Apple készüléket szeretnél? Mert van választék. 1 Nokia után bármilyen másik készülék tökéletes lehet sokáig. :) Nézz utána minden készüléknek/rendszernek, és akkor tudod, hogy mi milyen.
2013. júl. 7. 20:50
2/10 anonim válasza:
Megéri várni még 2 hónapot, viszont a helyedben inkább vennék egy Samsung Galaxy S4-et, vagy HTC One-t, esetleg Sony Xperia Z, de mindenképp Androidos telefont. Az Apple(és az iOS) egy más világ és csak azt engedi használni, amit ő úgy gondol. Szvsz vegyél egy SGS4-t :)
2013. júl. 7. 21:08
3/10 A kérdező kommentje:
Hát nővéremnek droidja van és állandóan lefagy, szidja minta bokrot, meg már régóta kacsingatok az Iphone felé, már kipróbálnám, így a márka adott, csak annyira vagyok kiváncsi hpl a 4S megjelenésével a sima 4es árát mennyira vitte lejebb, érdemes-e várni, mert mát haldoklik a telom:D
2013. júl. 7. 21:27
4/10 anonim válasza:
Biztos, hogy lemegy az i5 ára. Kb úgy, mint az i4S-nek. Viszont az nagyon kevés volt szerintem csak 30e-rel lett olcsóbb az i4S ami nagyon kevés. Ennél szerintem még egy 20-al lejjebb kellett volna vinni az i4S árát. Persze az is lehet, hogy direkt tartják magasan, hogy +30-ért már inkább i5öt vesz az ember.
Ez bejátszhat az i5-nél is, hogy nem csökken jelentősen az ára. De ez csak akkor derül ki amikor megjelenik az i5S.
2013. júl. 7. 21:56
5/10 anonim válasza:
én mondjuk nem ajánlanám az androidod főleg sony-t nem, de nem tudni h milyen lesz és még az sem biztos h szeptemberbe fogják kiadni , ha szükséged van rá vedd meg nem fogsz csalódni :)
2013. júl. 8. 18:24
6/10 anonim válasza:
Szerintem érdemes megvárnod a Szeptembert, de nem elsősorban az 5S miatt, hanem mert régóta pedzegetik, hogy jön egy olcsóbb (nem, nem "olcsó", hanem olcsóBB, mint a mostaniak) iPhone, és lehet az is megfelelne neked.
Szerintem - T-mobile eddigi hazai árazásából kiindulva - nem lesz olcsóbb az iPhone 5S megjelenése után az 5. Én anno 1 éves hűséggel 5k körüli havidíjjal 140-ért vettem 2 éve az iPhone 4-et, most pontosan ugyanilyen kondíciók mellett 200 felett lenne...
2013. júl. 8. 21:18
7/10 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy milyen Android-os készüléke van a nővérednek, mert ha az alsó katerógiában foglal helyet, akkor ne csodálkozzon, hogy fagyogat. Mivel 1 iPhone 5 árán levő Androidos készülék nem fagy..
2013. júl. 8. 22:20
8/10 anonim válasza:
Várj még fél évet szerintem, és kapsz kb 160 ezerért egy i5S-t, ami biztos higy sokkal gyorsabb lesz mint az 5.
2013. júl. 10. 15:17
9/10 anonim válasza:
Utána fél év múlva pedig azt ajánlják majd neki, hogy ne vegye meg az 5S-t, mert nemsokára jön a 6.. :D
2013. júl. 10. 15:52
10/10 anonim válasza:
Haha :))
Nemnem, mert sosem szabad velemenyem szerint a sima S betu nelkulit venni. Mert ami hiba van a simanal, azt biztos hogy javitjak es ki is egeszitik az S-t. Ezert veszek mindig 2 evente telefont
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!