Samsung Galaxy telefonok vagy Sony Experia?
Figyelt kérdés
Miért?2013. júl. 7. 08:17
1/7 anonim válasza:
*Xperia,nem Experia
Mindkettöbe vannak jó telók is,rosszak is.Én a Samsung Galaxykban még nem csalódtam egyszersem voltak szervízben pedig minden kategóriából volt már tölük telóm.Samsungból azonban nagyon olcsót nem szabad venni mert azok már elavultak de 50ezer fölött semmi baj nincs velük.
2/7 anonim válasza:
nos ha venni szeretnél akkor először tudni kell mennyi az árkeret
amugy a Sony most jó telefonokat gyárt
szinte mind megéri
3/7 A kérdező kommentje:
Elnézést elírtam.
Kb. 60 ezer forintért.
2013. júl. 7. 09:17
4/7 anonim válasza:
Samsung egy fos, nem szabad venni, mindegyik lefagy, akad, leggagyibb műanyagból van, ami recseg ropog és ezeket reklámozzák egész nap a tv-ben.
5/7 anonim válasza:
Xperia P-t ajánlok! A Sony (Sony Ericsson) alsó- és középkategóriában jóval erősebb, mint a Samsung, felsőkategóriában a Samsung is jó
6/7 A kérdező kommentje:
És a Sony Xperia S és J az milyen?
2013. júl. 7. 15:30
7/7 anonim válasza:
Miért akar mindenki J-t venni??? Nem tartozik ide, attól h 50.000t elkérnek azért az elavult miskulanciáért nem egy kategória a csúcsmobilokkal. Az Xperia S viszont jó nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!