Ha a Nokia Lumia 710-es telefonom Nokia DLOAD-os vagy mi akkor már nem is tudom rootolni? Ha igen, lehet akkor hogy?
Figyelt kérdés
2013. júl. 7. 04:37
1/8 anonim válasza:
Windows phonet nem lehet rootolni.
2/8 anonim válasza:
Pont innen lehet egy specko osbl file-lal ,viszont utana mar n lesz dload mode es nuku szoftverfrissites..gondold meg,hogy kell-e.
3/8 A kérdező kommentje:
mi? hogyan lehet hogy ne DLOAD legyen rajta? de ha nem lesz rajta akkor QULACOMM lesz rajta?
2013. júl. 7. 10:41
4/8 anonim válasza:
Dload mod a gyari flash loader modja a telefonnak, a qualcomm osbl mod pedig egy utolagos diagnosztikai mod ,ezzel elerhetoek a rejtett particiok is (igy pl. fuggetlenitheted is 10mp alatt) ,ezt nevezhetjuk rootolasnak is a windowsnal.
5/8 A kérdező kommentje:
de ezt hogy tudom megcsinálni hogy qualcommos legyen, de akkor nem romlik meg semmi változás csak hozzáférek jobban a telóhoz vagy én nem értem mi ez?
2013. júl. 7. 11:02
6/8 anonim válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
de ezt már próbáltam és nem jött össze na de mind1 amugyse vok egy szerencses gyerek de azert kossz ;) amihez nem értek hagyom :D
2013. júl. 7. 11:07
8/8 anonim válasza:
Jah,hagyd es vigyazz is vele,mert haza lehet vagni az emmc-t - ha barmilyen esetben olyan uzenetet kapnal,hogy uj meghajto,akarod-e formazni ? Hat nem ,utana be sem fog kapcsolni a telefon es a geppel sem fog csatlakozni ( javithato,de piszok nagy szivas)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!