Samsung Galaxy S Advance-nek könnyen betörik a képernyője?
Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 11:27
1/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy hogy esik. Nekem az S2-m mikor leejtettem, akkor nem tört a kijelzője, és szerencsém volt, bár ezekre a készülékekre érdemes biztosítást kötni, és akkor ha leesik, akkor cserélik ugye.
2/6 |Orfeusz| válasza:
Hát egy S Advancere nem biztos, hogy megéri. Inkább vigyázni kell rá. Nekem 3,5 éve van okostelefonom, és csak egyszer ejtettem le, a hátlapjára esett kb 80 centiről. Semmi baja nem lett 1 karcon kívül.
Biztosítás a hűségidős/részletfizetős mobilokra éri meg, azok közül is a drágábbakra. Ha S Advancera kötöttél volna biztosítást évente az árának negyedét, tehát 25 ezer forintot kéne fizetned. Ha nem töröd be évente a képernyőjét felesleges.
4/6 anonim válasza:
nekem fél éve van meg, és nem egyszer ejtettem már le... volt h elég magasról és már a hóba is beleejtettem... igen elég szerencsétlen vagyok. de néhány karc van a hátlapján, azon kívül semmi baja:)
5/6 anonim válasza:
Nem:) en mar.rengetekszer ejtettem el 1 metterrol kepernyore betonra barhova de egy KARC nincs rajta.:)
6/6 anonim válasza:
Én már álltam is rajta, elbírta a súlyom. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!