Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket vegyem samsung...

Melyiket vegyem samsung galaxy s4 vagy htc one?

Figyelt kérdés
vasárnap lesz véve de nem tudok dönteni, most sgs3-am van melyik jobb? és miben?

2013. júl. 6. 00:45
 1/9 anonim válasza:
S4 helyett iphone 5
2013. júl. 6. 00:46
 2/9 anonim válasza:
Htc One tulaj vagyok, nem csalódtam a készülékben, mindent tud amit tudni kell. Gyors, szép, stb.
2013. júl. 6. 01:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Az ájfon itt nem játszik. Hardverben az S4 egy kicsivel jobb de nekem jobban bejön a hzc csak a kamerája lehetne jobb. Mind1, rádbízom, válassz szíved szerint, ebben a kategóriában már úgyis mind1.
2013. júl. 6. 01:10
 4/9 anonim ***** válasza:
*hTc
2013. júl. 6. 01:11
 5/9 anonim ***** válasza:
46%

HTC.

Sokkal jobb kijelző, sokkal jobb anyaghasználat és összeszerelés, sokkal jobb hangszóró, sokkal jobb teljesítmény (nem akad egyáltalán, míg SGS4 elég durván), egyetlen hátránya a kamerája, ami este kiemelkedően jó, de nappal azért jobb nála az SGS4.

2013. júl. 6. 02:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Miért akarsz SGS3-ról váltani? Szerintem SGS4 nem nyújt akkora változást, hogy megérje.

Nézz meg egy HTC One-t, kétség kívül az egyik legszebb telefon a piacon, nagyon jó kézbe venni. Gyors, szép kijelzője van (habár SGS-ek AMOLED-je után lehet kicsit fakónak fogod találni), bár kamerája lehetne jobb (etéren SGS4 sokkal jobb, igaz, csak nappal).

2013. júl. 8. 23:41
 7/9 magányosvagyok válasza:
Nekem htc one x-em van. És amit kívánsz megcsinálja. HTC-t vegyél, jobban meg éri
2013. júl. 9. 01:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha sokat fotózol akkor az S4 jobb, ha nem olyan fontos akkor a HTC One is megfelel, személy szerint nekem az jobban tetszik, csak nekem fontos a kamera.
2013. júl. 9. 14:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Illetve a One képernyője egyáltalán nem fakó, sztem szebb és élethűbb képet ad mint az a túlszaturált AMOLED.
2013. júl. 9. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!