Galaxy s2-mön tevezek szoftvet frissitést. Lenne néhány kérdésem. Mi változik, lehet-e úgy ahogy én szeretném? (többi lent)
4.0.4 android futt rajta most.Ami zavar az a merülése, nagyon néha játék közben lefagy de tényleg nagyon néha,meg ezt nem tudom hogy baj-e de most 48fokos a rekordja 52fok
Èrdemes-e ezt egyálltalán frisiteni?Ez melyik verzióra frissül?
Úgy szeretném a frissitést hogy a telefon beállitásainàl/névjegy/szoftver frissitést engedélyezem.pc netem nincs otthon.
500mb-os mobilinternetem van és ez elég-e?
Eddigi adataim(játékaim,programjaim,jelszavaim,szemèlyes fáljaim)elvesznek-e?
magyar marad a telefon nyelve?
Van valami kockázat az elképzelésemben?
Ha megéri frissiteni,mik a pozitiv és látható előnyei?Van negatív dolog a szofvtet frissités kor,utàn?
Most marha gyorsan merül(6-7órát bír,naponta töltöm,inkább netezek+játszok,ha csak netezek akkor 3perc allatt egy százalékot merül azaz 5óràt bír-ez katasztrófa),javulna ez?Azért ennyi a kérdés mert az apám megöl ,ha elrontom ezt a felsőkategoriás telót.
Csak hozzá értő,(vagy ugyan igy galaxy s2 tulajdonos aki frissitette 4.0.4ről magasabb verzióra),válaszát várom.
Válaszokat előre is köszönöm.
Mobilneten ne frissíts. Ha teheted Kiessel kellene megoldani (PC). Az hogy jött össze, hogy van egy S2-d 500MB mobilnettel de egy nyomorult gép nincs otthon? :D Valakihez (barát, családtag) vidd át akinek van gépe és megengedi, töltsd le a Kiest és frissítsd fel. Az csinál backupot is és nem ronthatja el. Az adataid nem vesznek el ha csinálsz backupot a Kiessel. A látható előnye a grafikai animációk folyamatossága lesz, mivel a 4.1 már tartalmazza a "Project Butter" eljárást. A merülést nem valószínű, hogy megoldja.
A wifis szoftverfrissítést egyszer próbáltam a húgom Altatel OT990-jén, ott nem sikerült, csak PC-s frissítő programmal lehetett megcsinálni. Lehet hogy a Samsungnál jobban megy, de a Kies a biztos.
Mobilneten miért nem szabad frissiteni?
Hát,az a helyzet hogy nem nagyon tudom vinni a telót máshoz...
Ha valaha lesz ottnon netem a pc-n,akkor hogy kell frissiteni?(lépésről lépésre)
ja és mi az a Kies?:D
Ha nem értesz hozzá, inkább ne is csináld..
Én se értek hozz, S2-m van nekem is, nagyon szeretném, de félek, hogy elrontom.
Amúgy a mobilnet lassú és nem biztonságos.
Köszönöm szépen válaszaitokat.:-D
Asszem ez a téma már nem érdekel:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!