GreenLand kérdése:
Iphone 4 gsm-hez, hol lehetne vásárolni gevey sim et (IOS 6.1.3)?
Figyelt kérdés
És, mért nem jó az a gevey sim, ami 4S-hez van?2013. júl. 3. 14:02
1/2 |Orfeusz| válasza:
Azért nem jó a 4S-hez való, mert más rést használ ki (asszem). 19$ a cucc és 17$ a szállítás. 19+17=36$*225=8100Ft. Szerintem ez elég drága mulatság.
2/2 A kérdező kommentje:
De sajnos ,már csak ez segít.Aktiválnom kell, mert frissítettem 6,1,3-ra ,és lekódolta a telefont kiszedtem,jailbreakeltem ,de mikor beleteszem azt a sim kártyát, ami a telefonba való, beírom a feloldási kódját a kártyának ,keresi a szolgáltatót, majd felül ki írja, hogy nincs szolgáltatás...Régen ezt gevey simmel csináltam meg ,mert már volt ilyen de frissült a baseband-je is, és a mostani gevey sim ,nem jó már.
2013. júl. 3. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!